Tvättar håret

Just nu har jag balsam i håret, som ska sitta extra länge. Sedan ska jag torka håret och sova, gör nog ett sista inlägg för dagen senare. Uppdateringen äger känner jag.

 


I feel love for the first time

Vaknade nyss, ajaj nu missade jag brudarnas match! Men huvudvärken är borta, kärlek till ipren asså! Ska typ dammsuga mitt rum, föräldrarnas rum och brorsans rum för jag är snäll. Pappa kom hem med choklad för jag hade fått min mens, daddy knows me :* sen hade han köpt libresse bindor och man får typ ngt man kan förvara bindorna i och den var snyggt designad! ;) Bloggar mer sen.




Tillbaka.

Det var skönt med en promenad och det känns bättre i huvudet, sitter just nu och dricker lite te. Ska nog ta en alvedon och sova, måste plugga lite innan kanske. Sedan ska jag iväg och kolla på när tjejerna spelar match. Slänger in lite inlägg senare, får faktiskt inte spendera så mycket tid framför datorn.


Tävlar om en bandlös bh hos Viktoria!

Viktoria och Feebra har anordat en tävling där de lottar ut en bandlös bh, man får välja färg och storlek. Jättesnyggt när man har bar rygg, det är ju inte ett dugg snygg när man ser bh:n då! :( Så precis nu jag behöver en så har jag chans och vinna en och det har ni med! Klicka här eller på bilden för att komma till tävlingen!


Ut på promenad.

Ska ta mig en promenad nu, tror att jag kommer må lite bättre efter den. Har ju varit inomhus i tre dagar nu, illa.


Charmig bild


Ajajaj.

Vaknade 10 idag, trots allt borrande utanför mitt rum (renovering av badrum), sover väldigt djupt. Ska göra klart hemkunskapen, sen ska jag kanske ut och ta lite luft eftersom jag har ont i huvudet och inte vart ute på 3 dagar. Vika kläder behövs med, men det får jag se om jag orkar.


ni får en konstig bild


Tävlar hos Alexandra!

Om ett smycke från BSTOR, klicka här för att komma till tävlingen! ;)

Pluggar


Fastnat på de två sista frågorna, hittar inte information.


http://www.llinnaandersson.blogg.se


Söt tjej som bloggar om sitt liv och hästar, jag följer hennes blogg dagligen och hon uppdaterar ofta! Hon brukar också fråga lite frågor till sina läsare som brukar vara roliga, kolla in hennes blogg genom att klicka på bilden (annars missar ni en av de bästa bloggarna)! ;)


Frisk tjej, typ.

Jag är typ frisk, huvudvärken är nästan borta fast jag är dock fortfarande lite varm. Den här söndagen ska man ta och studera, alla ämnen typ. Ska ändå fortsätta att vara försiktigt med maten så att jag inte spyr igen och så, men hoppas ni får en bra söndag! ;)


Min mugg är sexig, jag vet.




Sova!

Rubriken beskriver allt, ska ta en alvedon och sova. Har världens huvudvärk och hoppas den går bort under natten.


Tips: att tvätta sminkborstar.

Tänkte komma med ett tips nu, tvättade just nu alla mina sminkborstar med Grumme Tvättsåpa och det fungerade jättebra! Min foundationpensel ser ut som den gjorde innan och när man tvättade borstarna så såg man hur alla bakterier gick bort, det kom en massa brunt från foundation och puder. Det här ska man ta och göra efter varje använding, mycket bättre än att lägga en massa bakterier på ansiktet!


Ser ni de där sträcken? Det är foundation från innan, kolla skillnaedn bredvid när man tvättade den!




Gårdagens outfit




Gårdagens inköp


Hej, jag lever!

Men jag känner mig död, spydde en gång till inatt. Asså jag tror inte att jag kommer kunna äta något som pizza, eller toast eller något med smält ost mer. För när jag tänker på det mår jag illa. Har i alla fall sovit bort hela dagen för att det gör ont i huvudet av så mycket spya, nej men ush det här låter inte så trevligt att läsa. Ska blogga om igår snart!


euw

spydde nyss, det var så mysigt *sarkasm*. Men har inte spytt på flera år, fuck you Pizza Hut aldrig mer :( Kände för att skriva av mig, uuuuuuuush.

USH!

Mår illa, kanske sista inlägget för dagen så jag bloggar om dagen imorgon istället om det blir bättre så bloggar jag om dagen. Hoppas ni är förstående, puss.

Inte lite stressad?

Sugande uppdatering, upptagen och just nu stressad Ruvejda. Ska på basketmatch, ta det lungt med alkoholen ni som festar bloggar när jag kommer tillbaks om vad jag gjort och köpt osv ;)


Can't you hear me crying?

God kväll! Ska nu sova och har sett klart på filmen "Säg att du älskar mig", hemsk och sorglig film men grym ändå. Kan dock säga att några tårar föll under filmen, kolla trailer om ni vill se vad den handlar om. Vågade samtidigt mitt löshår som ni kan se på bilderna nedan, hur det kommer se ut med mitt hår får ni se imorgon!




Är med och tävlar om ett sminkkit från Sminkprinsessa hos Erika, klicka här för att komma till tävlingen! Va med ni med, vinnaren dras 2/3! ;)

GOD NATT!

For you I'll do it all over again

God kväll! Kom hem vid halv tio kanske? Dolphins vann, bästa delfinerna! :* Ska nu kolla på Säg att du älskar mig och sedan ska jag sova, imorgon ska jag upp tidigt för att jag och Emely ska shoppa :) Kyss!




Ni måste älska min kimono! Snobben rules.


Mot basketmatch


Ska rusa iväg nu, ses!


Hejsan!

Fråga inte om rubriken, ska snart på match i stadium arena - ska bli kul! Har btw städat rummet men måste faktiskt ta en bild sedan, men de kommer upp senare. Pluggade skitbra i bibban - perfekta stället för att plugga. Lånade en bok också, Besatt av Anne Cassidy. Det var längesen jag läste en bok och jag föredrar det än att se en film, älskar att läsa bok och sedan efter se en film som är baserad på den (då vet man mer om personerna i filme osv). Nu måste jag sätta punkt, vi ses senare ikväll.



Mot bibban!




Dagens jag, kände för plattat hår och inget smink.
Rubriken beskriver allt, efter blir det basketmatch. Vi ses!


Dagens fråga


24/2-2011


Mina naglar som jag fixade igår

God morgon! Vaknade vid tio idag och jag har inte gjort något speciellt, åt frukost och så. Nu ska jag fixa mig och sedan blir det att gå till bibban och plugga, måste redovisa mycket när skolan börjar och här hemma kan jag inte plugga för att vi renoverar och de borrar och massa. Det är så jobbigt, men det blir nog fint till slut. Igår sög uppdateringen, orkade inte. Men kollade i alla fall på Tusen gånger starkare och målade naglarna. Ses!




Your love is my drug














@copyright


23/2-11

God dag på er! Vaknade hos Emely vid nio kanske? Vi gick upp och så gick vi och köpte mjöl i pyjamasbyxor, sedan så var hon söt och gjorde pannkakor och när vi åt de såg vi på det alternativa slutet i The uninvited, efter det segade vi mest men vi hade det roligt. Kommer med en bildbomb snart!


Med mina babes!

Rubriken beskriver allt, glömde blogga innan jag gick men ska visa er lite bilder jag tog idag imorgon. SKa kolla på skrävkis nu, kyss!

I wonder if I can make somebodys heart beat faster

God dag! Har städat klart men vill damma och damsuga men det går inte för jag kommer inte in i vardagsrummet där det just nu är plast över eftersom det renoveras hemma hos oss. Ska nu tvätta håret och fixa mig, vi ses när jag är klar då jag lägger upp lite bilder.


22/2-11

Hej! Vaknade vid tio idag, sov jätteskönt faktiskt. Ska nu städa, sedan fixa mig och så blir det att sova över hos Emely med Lollo! Ska bli så kul, bloggar nog innan jag drar och när jag är där och så. Jag hoppas ni får en bra tisdag!




Ska städa nu, visar efter bilder sedan!


Hos Arjana

God eftermiddag! Lockade hennes hår men de blev helt fel, skulle ha lite minder grader hehehe. Vi chillar och så, ha det nice bloggar senare.


Mot Arjana

Rubriken beskriver allt, vi får se vad vi hittar på. Ska iaf locka hennes hår, tar med mig kameran också. Puss!


hahaha bilden ska bara pryda inlägget


21/2-2011

God morgon läsare! Just nu så sitter jag här och har det tråkigt, ska fixa mig och städaa skrivbordet sedan blir det att plugga lite - det behövs när man satsar högre än g. Hoppas ni får en bra start på veckan, själv har jag sportlov. Ses!




Bilderna togs nyss, ska försöka ta mer bilder till bloggen nu!


Voff




Bilder från min kväll
Sitter just nu och kommunicerar med min fina bästa vän Emely, vi har det roligt. Ska sätta på filmen Baksmällan och sedan sova, vi ses imorgon?


Oseriösa jag!

Wilma: Fina bilder! När du gör dina photoshoots (jag har varit en läsare ganska länge), hur kan du hålla masken och vara seriös hela tiden? Om du nu är det XD
Svar: Haha, jag är verkligen inte seriös och kan verkligen inte hålla masken! Visar exempel nedan. För det första blir det tråkigt efter ett tag, för det andra kan det bero på den som står bakom kameran (i det här fallet var det Arjana och hon var väldigt oseriös hela tiden så jag kunde inte hålla masken haha) och för det tredje, kul och vara lite galen ibland. Kul att du läst min blogg länge!








HAHAHAHA!


Gör en tjänst!

Rösta på den här lilla pojken: http://modelljaktdomino.se/personer/mattias-fager

All over again




































18/144 bilder!
Det skulle inte skada med lite kommentaren nu när man har kramp i fingret!


Tell me who is perfect?

Hej! Dagen spenderades med Arjana, vi har kollat på skräckfilm (Buired), fotat och haft roligt som vanligt. Kommer bilbomb från när hon fotade mig utomhus när de har redigerats, ska göra det nu sedan blir det att kolla på baksmällan.




Don't hate me cause I'm beautiful


I love you until the end

God kväll! Dagen började med städning sen drog jag ut med Julia och vi var med några grabbar och tjejer, kom hem vid 9 och ska sätta på någon film. Måste ladda kameran för jag har bildbrist och jag känner att det är väldigt dåligt med bilder på bloggen vilket ska bli ändring på. Men knäppte några bilder med mobilkameran nyss:


Oplattat hår


Ska ta bort sminket och ta på mig myskläder nu, ses!


Sometimes love comes around

Kom hem från träningen för ett bra tag sedan, det gick verkligen jättebra! Satte sjukt många skott och Kenta blev stolt. Ska städa rummet sedan blir det att se på ps i love you, kommer säkert somna till den, hehe. Kyssar!


namnamnam, visst har jag ett fint finger?


Love makes you stupid






Bilder på hur jag såg ut idag, sämst att min webbkamera inte har självutlösare. Den här veckan har jag varit väldigt avslappnad när det gäller kläder, hår och smink. Håret har varit naturligt, ansiktet med och kläderna har barav varit avslappnade, anledningen är nog att jag har varit så hängig. Ska nog fortsätta ta det lungt den här eftermiddagen och sedan blir det träning.


Somebody help?

Jag ber om ursäkt för världens sämsta uppdatering, vad har jag gjort? Sovit! Jättemycket sömn den här veckan, för mycket till och med. Jag börjar bli sjuk, inte roligt. Fick vg i engelska och hemkunskap - yey me! Vi renoverar badrummet hemma, hatart även fast det kommer bli snyggt. Bloggar från pappas dator vilket betyder inga bilder men det kommer sedan. Kvällens planer blir träning om huvudvärken går bort, annars att ta det lungt.

Min babe ♥


Walk in my shoes just to se what it's like to be me

God eftermiddag! Ska nu lyfta på arslet och ta tag i franskan, engelskan och matten. Provet idag kändes jättebra, var inte ett dugg nervös vilket var skönt. Ska städa och sedan plugga, kyss.



Jag har bildbrist


Drunk and hot girls

Har nu pluggat klart, borstat tänderna och rengjort ansiktet. Ska inte använda smink tills min irritation under ögat går över, efter ska jag undersöka vad det är för något. Vi får se om jag gör ett morgoninlägg imorgon beroende på när jag blir klar, god natt!


They got nothing on you baby

Studerar just nu om den industriella revolutionen och är snart klar, ska efter det duscha och sedan sova tror jag. Uppdateringen suger men den blir bättre efter denna vecka, jag har just nu mycket att göra. Kyss!


Kolla vad ljust mitt hår vaar i somras!


There is nothing my heart can do

Hej! Ska plugga nu, skolan var tråkig, jag är trött och alla hjärtans dag är onödigt. Puss.


I'm not pop, I'm hiphop.

God kväll! Har pluggat och kollat på Pojken i randig pyjamas, väldigt sorglig film måste jag medge. Jag pratade tidigare med min far om 2 April då Lazee, Norlie & Kkv kommer hit och han sa att det ska pratas vidare om det men jag har ingen att gå med? Vem kan gå med mig? Jag är typ den enda som verkar gilla sådan musik av mina vänner, hehe. Men ska nog sova nu, ska ju upp och kolla på Grammy Awards klockan två.

Jag och Farmor i somras, hon är så söt!


I'm more then just a number

God dag! Kom hem vid 12, haha vi hade så kul igår. Jag ska nu plugga, sedan blir det att bada och sedan ska jag se på Grammy Awards, Bruno Mars (min kärlek) har nominerats till 7 Grammys så jag hoppas han vinner något.


Had to run from you

Ska nu dra mig mot Emely, jag vet dock inte om Julia kommer sova där. Men det ska bli jättekul, bloggar säkert där!


No time for loosers.

Hej! Kom hem vid halv tre kanske? Vi förlorade med 10 poäng och det var en tajt match, inga poäng gjorde jag men jag passade många som gjorde mål och tog returer! Hatar verkligen när folk frågar om man gjorde några mål och man svarar nej och de tror man är värsta dålig. Våra tränare var stolta och jag känner mig stolt över mig själv, det viktigaste är faktiskt inte att vinna. Men ska typ ta det lungt nu, sedan kanske jag sover hos Emely.


I love you more then I did before

God morgon! Ska nu dra mig mot arenan, det blir match mot Linköping KFUM i Linköping, basket då! Åt gröt till frukost, blä fick verkligen bita ihop men nu kommer jag i alla fall inte vara hungrig under matchen. Vi ska vinna, jag vill vinna. Önska mig lycka till?


It's better if you don't understand

Kom hem från träningen för en halvtimma sen kanske? Det gick väldigt bra! Är trött nu, ska typ kolla på film och sedan sova. Tycker så synd om Emely som är ensam hemma och tyvärr kan inte jag komma till henne för jag har match men annars skulle jag göra det, men underhåll henne någon? Ska sätta på någon film nu, hej då!




Dagens


It's a beauthiful night

Ska dra mig till träningen nu, inte kul att träna på fredagar men det är så roligt ändå! Men dock missar man lite grejer med kompisar ibland fast basketen betyder mycket för mig. Vi ses när jag kommer tilbaks.


Böjer sådär lite på huvudedt, lite blyg kanske.


Sometimes love comes around

Anonym: Nej... Kolla ditt face, ditt leénde onaturligt..
Svar: Öh? Du ser bara typ början av det och det är naturligt.


Hej! Kom hem från skolan vid tre, det är så kallt ute! Skolan var som skolan. Idag blir det träning och vara hemma bara, imorgon match och så ska jag kanske sova hos Emely! Vi ses (:



I'll be OK tomorrow

Ska bara säga god natt, lägger mig ganska tidigt för jag är verkligen så trött! Pluggat och vart inne på datorn den här kvällen. Ska bara kolla alla bloglovininlägg sen blir det att sussa.


You can't tell me nothing

ruvejjjda: Nej Ruvejjjda, bara nej...
Svar: Vad menar du med den här kommentaren? Vart vill du komma? Skriv gärna ditt riktiga namn också?!

OBS! Det är inte jag som har skrivit kommentaren själv, så dålig är jag inte?


Runaway from me baby

Kom hem från träningen för kanske en halvtimma sedan, det tar så lång tid att åka buss från Stadium Arena! Ska sätta mig och plugga franska och engelska sedan så blir det att sova, träningen gick asbra - svettades skitmycket vilket känns bra efteråt. Är uttagen till match på Lördag då, ska bli roligt!


Vänster: Naturligt utseende Höger: Onaturligt utseende


Vänster: Onaturligt hår Höger: Naturligt hår
Det som är lite extra med mitt onaturliga utseende är att jag har långt hår då det är löshår och sedan plattat, ansiktet blir det inte jättemycket skillnad på eftersom jag har ganska ren hy, men det blir en lite piggare och renare look i mitt ansikte när jag har smink.




Tävling hos vadfanskajagheta.se

Tävlar om den här ringen (klick) hos Alexandra, var med ni också genom att klicka på bilden!




You know I'll do anything for you

Kom hem från skolan för en stund sen och det snöar?! Damp! Men skolan var helt okej, jobbade på men missade en hel engelskaredovisning pga en konsert vi kollade på (den var bra) fast jag får väll redovisa den imorgon. Ska nu ner och baka samtidigt som man läser på engelskan och franskan, sedan blir det träning. Bloggar senare idag.


They want me in the ground but I won't stop

Skulle bara säga god natt, har pluggat och varit duktig enda sen skolan bröjade. Ska plugga engelskaglosor i sängen sedan sova. Så det blir det sista inlägget för dagen, vi ses imorgon på morgonen eller dagen.


For ur love

Har nu gjort klart mål ett i historia som tog mig 1½ timma att göra. Nu återstår svenskan, engelskan och matten så jag ska fortsätta med det. Bjuder på en massa bilder, älskar mina lockar nuförtiden!






Hahaha


Mitt hår börjar bli långt, okej på bilden har jag det inte helat bakåt men med tanke på att det var typ till halsen förut. Min webbkamera är efter så den har ingen självutlösare så därför är armen framme där.


I'm sorry for blaming you

Kom hem från skolan typ halv 3, spårvagnen ska alltid vara försenad? Sjukt irriterande. Ska nu sätta mig och plugga historia, franska, matte och engelska. Men mest historia. MEN GUD VAD INTRESSANT?! Ska nu plugga i alla fall, vi ses!


Suddigt


It's like forgetting the words to your favourite song

God morgon! Vaknade halv 7 och är redan klar med allt, fast i och för sig så har jag varken plattat håret eller sminkat mig idag. Det är så skönt, att kunna klia sig i ögonen utan att tänka på mascaran och bara räcka ut tungan när det regnar - haha fråga inte om det sista! Har varit duktig och ta bilder till mitt naturliga och onaturliga foto som någon läsare önskade för länge sedan, på bilden ska halva ansiktet vara naturligt och halva onaturligt. Nu ska jag gå mot skolan, hej då!


Mitt naturliga utseende, börjar gilla mina lockar faktiskt. Men dom skiftar, är inte alltid samma lockar.


My heart beats for love

God kväll! Skall nu tra mig mot en basketträning, hoppas att den kommer gå bra. Bussen går 17:57 så det är nog dags för mig att gå, har föressten gjort klart engelskan och skall öva på glosorna på bussen och när jag väntar på den. Rummet är rent, lite kläder frn imorse ute bara men det fixar jag varje kväll, ska sätta punkt nu. Vi ses vid 20/21.


I just want you to know how wonderful life is when you're in the world


Dagens klädsel


Skolan idag var inte så speciell men jag fick dock väldigt mycker beröm på ph:t med min lärare! Ska redovisa engelskan imorgon så nu måste jag plugga, sedan blir det träning. Hör av mig på kvällen.


Egentligen ska det vara mörkt nu, men kolla! Ljus, längtar tills våren.


Smält snö smält!




NSN


Oh little cutie, when you talk to me, I swear the whole world stops.

Eftersom att det blir uppehåll kanske innan jag vill göra mitt godnattinlägg så gör jag det nu. Kom hem från promenaden för ett tag sedan, det regnade men jag älskar regn ibland, älskar att bara sträcka ut tungan och känna och höra dropparna. Nu måste jag ta av sminket, plugga engelska och sedan sova.


Hej röda kinder


Work


HAHA jag och min promeneringsstav. Ska nu dra mig på en promenad med stavar med mamma, ska bli jätteskönt efter alla studier.


HÄHÄHÄ


HAHA seriöst bara jag som blir yr av bilden? Men det ser ut som jag har ty värsta dubbelhakan, hahaha. Just nu har jag lite konstig humor.


I wanna know your name


Blev ju inte alla ämnen, har inte mitt svenskasteg och franskan är redan fixad. Så nu har jag bara det här kvar ikväll, skall fortsätta sedan blir det promenad med mamma.


Just the way you are


Pluggar och det går faktiskt bra


I can't love you this much




Vilken av de ska jag ha som header?


Hallå där! Nu sitter jag och kollar runt lite på internet, ska ta på mig lite mjuka kläder och ta bort sminket och så sedan blir det att plugga alla ämnen, jobbigt men det måste bli gjort (just nu har vi inte no och sådant så få inte panik). Ingen träning idag så blir nog en promenad med mamma. Sedan typ kolla på någon film? Får se hur det blir, jag bloggar senare!


Idag är det en sådan dag då man blir så ful på foto för mig!


I just wanna make you feel beuathiful

Har nu fixat mig och ska dra mig till skolan, den här veckan får jag verkligen inte komma försent. Vi ses när jag är tillbaka!


Blev en spontan klippning igår


You are beautiful no matter what they say


Steg precis ur badet, det är det sämsta med och bada. Åh det var så skönt, skall nu byta lakan, torka håret och sedan kolla på Fresh Prince of Bel Air och sussa. Hoppas det blir en bra dag imorgon, ses!


I don't wanna miss you but I do




Like toy soldiers

Kom hem från promenaden med mamma för 12 minuter sedan, det var så skönt att komma ut! Skall nu fortsätta på listan jag gjorde i förra inlägget, sedan blir det att fixa naglarna och sova, får se om jag orkar med film. Kommer ett skönhetstips sedan.


Now I aint say she's a Gold Digger


Insane in the brain


Morris ♥


You never really stop loving someone, you just try to live without them.


Jamie Laou ♥


You can count on me like 1 2 3

God eftermiddag mina läsare, är nu på de näst sista punkterna i listan och det är dammsuga, byta lakan och damma! Det har verkligen inte varit mycket att städa, men det är jag som är så långsam.

I fredags så fick klassen information om att vi ska åka på klassresa till ett collo, där man inte kan använda mobil och måste gå på dass - men det verkar jättekul! Sommar, vattenskidor, sammarbetsövningar med klassen, åka ring efter motorbåt m.m! Längtar!

Men nu måste jag fortsätta städa, sedan ska jag ta en promenad med mamma med stavar - pensionär redan? Och efter det blir det att ta ett bad med hemgjord ansisktsmask och plugga samtidigt, chill! Oj vad långt det blev, men ville skriva lite om andra grejer ;)


HAHA, man får bjuda på sig själv va?


Min och Emelys fina samling, hahaha.


Let's play the blame game


Mitt hjärta pumpas-pumpas resten av dagen då det får punka

Vaknade vid elva idag, woops! Skulle ju se på matchen som mitt lag spelar idag, glömde det helt och hållet. Idag är det ju plugg och städdag för mig. Men jag blev dock aldrig klar med städningen igår, typiskt mig! Men nu måste jag verkligen ta tag i det här så jag verkligen blir klar någon gång, vi ses under dagen? Men nej vi ses ju aldrig, hörs? Nej, ni hör mig inte heller. Typ läses senare? HAHA nu blev det bara fel, men vi hörs?!


Bild från våren 2010, vart är min tröja nu?


Tävlar om ett smycke från stilbruden.se hos Viktoria!


Tävlingen ---> http://vikzan.blogg.se/2011/february/tavling-vinn-ett-valfritt-smycke.html#comment


And I make her say

Att dunka musik i öronen så att man inte ens skulle höra om ett brandalarm skulle gå och stänga in sig i ett grönt rum är så himla skönt ibland.


I look up to the sky and now the World is mine, I've known it all my life and I made it!

Kom hem vid halv 6 och har nu fått i mig en mozarellamacka och biff, mums! Dunkar just nu musik och skall börja städa mitt rum för det ser ut som en bomb av kläder har fallit här. Jag och Arlinda var på stan idag och jag hittade 3 tröjor som jag verkligen älskar, lägger upp bilder på de och andra bilder från dagen sedan men först måste jag städa! Jag blir aldrig klar med det, för det är så tråkigt! Men nu måste jag ta tag i det här!


Har överhåret uppe idag, vill ha tjockare löshår så nästa gång jag köper ska jag köpa två stycken paket


I'm falling to pieces

God dag mina läsare som typ aldrig kommenterar längre? Sitter här och har precis fixat mig med Arlinda, vi ska nog in till stan och kolla runt där och ta en fika om jag får pengar av pappa. Hahaha igår somnade jag sittandes och typ dregglade på min tröja, var typ jättetrött. Men vi kollade på en jättebra film och hade det så mysigt! Vi ses senare idag :D

Haha muppad bild på mig!


All i do is win,win,win.

Är hos Arlinda just nu och vi typ lyssnar musik och chillar, vi ska typ flumma snart! :D Vi ses imorgon?

Hahaha vadå inte drogad?


Bulls on parade

Kom hem för en halvtimma sedan och gissa vad? Våran klass vann tävlingen!!! Vi hade språkdag i skolan och skulle klä ut oss till ett land, vi valde Frankrike och var mimare, franssyskor(?) och fransmän. Själv var jag mimare och kunde knappt röra på ansiktet pga vattenfärgen man hade i ansiktet. Biobiljetter vann vi och nu har jag två för att jag hjälpte ju till med att hålla i en bosniskalektion, den gick jättebra men vi hade en kvart där vi inte visste vad vi skulla göra - hähä! Men nu får ni lite bilder av dagen, ska iväg och träna basket sen blir det och sova hos Arlinda så jag bloggar nog där! Nu måste jag sätta punkt så att det inte blir för lång, hej då!


Jag som mimare!










Haha måste berätta en lite rolig grej från fikan med Julia xD


Things will be better if you just hold my hand

Sitter just nu i skolan med Leyla, vi har hållt i en bosniskalektion för en klass, det gick bra och det var roligt! Nu skall vi ha rast sen ska vi ha en till rast. Sedan ska min klass klä ut sig till Frankrike då vi ska va mimare. Sen efter skolan ska jag träna, fika med Julia Platt och sova över med Arlinda!


I am so happy


I'm not gonna spend my life being a color


Kom hem från träningen för en timma sedan, den gick jättebra! Satte en trea rätt igenom och tog bollen från försvaret ofta, är jätteglad fast samtidigt trött. Ovan ser ni hur min kväll kommer se ut, skolan var ingen speciell idag så det är inget intressant och veta! Vi ses imorgon då det är fredag, woho!


Jag idag (inget smink)


Min kissekatt!

Hörde nyss fyrverkerier, ofta folk fortfarande har kvar? Eller det var ju nyår för Kineser igår!


I wip it real hard

Hej! Kom tillbaks för en timma sedan och skall nu läsa en engelska bok som jag har i läxa, sedan blir det att sova. Det var jättekul på dansen, hahaha det kom massa killar och flörta och man bara EUW? Haha låter som värsta fjortisen, i alla fall. Lärde Emely mycket och vi får hoppas på att vi får aulan varje onsdag så vi kan öva, varför vi övar får ni reda på innan sommaren ;) Men ni får en bild på mig och en video från idag :D




Julia & Ruvejda humor!


I'm gonna smack you

Rubriken är från en låt jag och Emely gjorde nyss, hahaha fått den på hjärnan. För er som inte förstår är min bästavän Emely här och vi ska nu gå till HH och dansa, ska bli jättekul och det kommer säkert en video när jag kommer tilbaks. Vi har pluggat och jag ska fortsätta med det när jag kommer hem, vi ses!




Lite bilder är väll bra?


Don't bring flowers after I'm dead

Har nu fixat mig, ska dra mig till spårvagnen och så blir det engelskadag i skolan! Så jobbigt, varför ska lärarna tortera oss? Men det kanske i och för sig är bra för min engelska, vi ska alltså prata engelska hela dagen och jag kommer känna mig jättelöjlig. Vi ses sedan!


Luggen fick vara uppe, så skönt!


Lugg igen kanske? ;)


We at war with terrorism, racism, and most of all we at war with ourselves

God morgons! Sovit skönt? Jag har verkligen gjort det, så skönt! Ska sminka mig och fixa håret, vi ses senare idag!


Pigg tjej


One night to be confused


Haha när jag borstade tänderna nyss så kände jag mig som Eva i Eva och Adam när hon borstar tänderna och tänker för sig själv, haha. Skall nu måla naglarna och kolla på Fresh Prince of Bel Air (nu blir det säsong 3)! Ses imorgon, god natt!


Det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning om att jag tänker på dig precis just nu.


Bilden förklarar väll allt, snyggt jag gör på paint va? Skall nu börja, träningen gick jättebra. God natt om jag inte gör något mer inlägg!


Your my heaven your my hell


Springer iväg på basketträning, bloggar när jag kommer tillbaks!


I don't know what you do but I love you

Tog en liten paus från plugget för att blogga, skall nu fortsätta. Skoldagen har varit jättebra! Idrotten var den roligaste på länge, vi körde plintboll och vann med typ 42-21! Ses senare idag ;) Notera att jag ser jävligt fet ut på bilden men jag kan dock påstå att jag inte ser så hemsk ut i det verkliga livet.

RSS 2.0