Tävlar om en One Piece hos Alexandra

Ja, jag tävlar om en One Piece (man får välja vilken färg som helst) hos Alexandra, klicka här för att komma till tävlingen!

Ta vara på din familj, det är de som alltid kommer finnas där till slutet.


Jag älskar min pappa, min mamma och mina bröder. Jag vill de det bästa. ♥


HAHA


Dagens inköp, i en videoblogg!

 

Fixade ögonbrynen också, på Mist Stockholm för 100:-

Föressten, Ana-Karin - bilder från min födelsedag kommer så fort jag har min laddare till min dator!


Piffat upp partyväskan

Innan

 


Efter

 

Tycks?


Förhållanden

Det här med förhållanden då, nu när man är 15 tycker jag inte det är så viktigt eftersom man kommer träffa flera personer i framtiden och har hela sitt liv framför sig. De som har jävligt många förhållanden vid denna ålder kommer känna sig sjukt gamla när de är 30, eftersom de redan upplevt allt det här med att ha kille, men de som har kille senare i livet kommer inte känna sig lika gamla. Så att ha ett förhållande tycker jag är just nu lite slöseri med tid, fokusera mer på skolan eftersom det är mer framtiden än att ha ett förhållande, plus brukar man inte vara direkt mnogen för ett förhållande nu vid den här åldern och det kommer sedan. Sedan är det ju ett måste att man ska ha haft ett förhållande innan man fyllt femton (har jag hört i alla fall) men det ska man skita i, gör saker du känner dig bra i som sagt men om du tycker det är bra med ett förhållande, you go girl! Och till er som har hittat din livs kärlek, sjukt kul att ni hittade det tidigt! Men det här är vad jag tycker om förhållanden, behöver inte ett nu, det kommer (va inte desperata också, haha peps ha tålamod ngn gång ska ni se att det kmr).

http://www.weheartit.com


Yesbox.

Måste bara meddela att jag glömde min laddare till min bärbara dator i Malmö som ligger ett flertal timmar bort härifrån men min kära broder får väll skicka hit den. Men två frågor till er:

Deltog ni i earth hour?
Vad tycker ni om earth hour?Utseende.

Det här med utseende kan vara riktigt svårt, olika grejer påverkar utseendet (media, killar/tjejer, din omgivning m.m) men det man ska göra är att själv känna, käner jag mig bekväm i det här? Självfötrtroende handlar mycket om hur man själv känner sig bekväm i sig själv, det funkar ju inte att man säger att man är fin, man måst eju känna sig fin också. Några saker som brukar få mig att känna mig fin:
- efter träning och en skön dusch
- musik
- när jag har gjort iordning mig, med smink osv.

Det är med killar då, hur de säger "du ska sminka dig" eller "du ska inte sminka dig", lyssna inte på det. Gå efter vad Du känner, känner du dig bekväm i smink - sminka dig! Känner du dig bekväm utan smink - sminka dig inte! Gör exakt som du tycker och känner, gör inte saker för andra för att de ska tycka om dig. De ska tycka om dig för den du är, inte för du ser ut. Lev livet nu, killar kommer senare, när de har mognat och när du skjälv har gjort det. Nu kommer vi in på det med killar, som vi ska prata om någon annan dag.

Din kropp då? Hm, om man är 15 år gammal (som jag) har man inte världens finaste kropp direkt. Den utvecklas, några kanske är mulliga, några väldigt smala osv. Men det är ju fullständigt normalt och ja killar som inte är så nöjda med din kropp är bara och kasta i pepperskorgen, herregud ska vi se ut som modeller?

GÖR SAKER SOM DU KÄNNER DIG I BEKVÄM I


Hollywood tonight

Hejsan! Sitter hos min bror i Malmö just nu, jag ber om ursäkt för ingen uppdatering igår men åkte ju bil hela dagen. Jag vet inte vad vi hittar på idag, men vi får ta dagen som den kommer. Kommer göra ett inlägg senare om det här med utseende.


Bild från bilresan igår!


Du kanske inte lever, men du kommer alltid göra det i mitt hjärta. ♥


Justin Bieber - Never say never 3d

En film jag tycker ni ska se är Justin Biebers film Never say never, i 3d! Den gick på premiär idag och jag gick på den, en väldigt inspirerande person. Seriöst, han kom från en sådan liten stad och är nu världskänd! Han har följt sin dröm och det gör så att jag själv vill göra det. Gå och kolla på den, skulle vara grymt om några killar skulle göra det! Våga stå för det du tycker och gör, ge honom en chans också. Ni känner inte personen, så hata honom inte. Han vill bara människor gott, se filmen bara och bry dig inte om vad andra tycker! GOGOGO!


Träning & mat!

Skulle ju ta upp det här med träning men jag hade glömt bort det helt! Vi alla vet ju att det är viktigt att träna, eller? Man märker att många mest sitter framför datorn och inte går ut och rör på sig. Om man sitter en hel dag på rumpan i skolan är det jättebra med träning, då får man röra på sig och man kommer på andra tankar! Jag ser träning som ett sett att komma på andra tankar och att det är hälsosamt och viktigt, tränar hellre än att sitta framför datorn. Det här med att äta nyttigt, jag kan säga er att det är inte sådär jätteviktigt när man är i min ålder (15) men man kan ändå tänka på det, för vad du äter påverkar din sömn och sömnen påverkar koncentrationen. Bestäm att du t.ex ska äta onyttigt en gång i veckan som godis o s v och sedan vanlig mat annars, regelbundet också! Alltså ingen småätning, not good! Försök att bara säga nej till dig själv, det gör så att du kan lita på dig själv och du kan säga nej till större saker! Hitta en sport, om du inte fastnar för sport - träna bara några övningar! Du kommer må mycket bättre och det är det jag tycker är roligt med träning!


Basket är den sporten jag har fastnat för!


Lite svar :)

ANNA KARIN: HEJ! kan du inte visa vad du fått i födelsedagspresent ? :D
Svar: Jo det kan jag, någon gång nästa vecka! Inte så mycket tid just nu men håll utkik då :D
Mr Kristoffer: Jag ser att du har hål i byxorna, kanske borde laga det? Glider omkring och slipar slipar mig själv.
Svar: Det var lite med flit att de skulle vara det till bilderna jag tog när jag tog bilden till headern, de håller annars på och lagas!

Mr Kristoffer: TJO, kunde relatera till allt du sa 101%
Svar: Vad bra, det är ju inte så lätt att prata framför en kamera!


Det här med att klaga på plugget.

Alla tror jag har sådana tider i sitt liv där man bara vill ge upp, inte orkar något och bara hatar skolan. Om det t.ex är jobbigt hemma, jobbigt utanför skolan och jobbigt i skolan - då vill man bara ge upp! Men nej, fortsätt kämpa. Visst det kan vara jobbigt med alla lärare som säger "läxa i det, prov i det och blablabla" men det ni ska tänka på är att de vill ert bästa (att ni ska lyckas), om du nu behöver prata ut gör det med en nära vän som kan stötta dig eller kuratorn som kan hjälpa dig. Jag menar, tänk om vi inte hade den här möjligheten? Att få en utbildning och ett jobb! Sedan finns det folk som har det bra (ingen har det perfekt i livet) och inte klagar på skolan, men sedan har vänner som klagar på skolan vilket kan göra så att man antingen påverkas av det och kanske slutar plugga och säger FUCK SCHOOL t.ex eller så, men jag tänkte på? Kan man inte bara tänka postitivt om skolan, visst jag har saker jag klagar på och säger "Åh, varför ska vi kunna det?" men det är för att inte vilken människa som helst skulle kunna komma in på ett gymnasium och univsersitet. Det beror på också om vad man vill göra med sitt liv, men ni måste ändå ha en utbildning bakom det hela om ni t.ex inte lyckas med något man egentligen inte behöver en utbildning till. Stötta dina vänner och säg åt dig själv, det här är viktigt för framtiden! Om man verkligen pluggar jättebra så ger ju det högre betyg också ;) jo, man har ett liv om man pluggar för man tänker på framtiden och sitt liv senare i livet. Glöm inte att sträcka på benen och röra på er, det bloggar jag om imorgon! Wooow, det här blev så långt!


Tävling!


Klicka här för att komma till tävlingen, ni borde kolla in hennes blogg också - skitabra tips och hon har en rolig personlighet! Tävlingen avslutas 24:00 ikväll, iiih!


Tänk på det här:

Gick på stan häromdan, såg en man som satt i rullstol och jag tänkte, "Varför är vi så otacksamma, varför aldrig nöjda, varför vill vi bara ha mer och mer och mer?" Jag tyckte synd om den här mannen, han skulle lätt vilja ha ett par ben och gå på medans vi bara vill ha kläder, skor, nytt hus o s v när vi redan har ben. Tänk människor, tänk! Var tacksamma, var inte dumma bortskämda ungar och tjut inte för att du inte får pengar, du har det redan. Du har ett tak över huvudet, du har kläder, du har mat, du har några ben och gå på, du har vatten och du har säkert kärlek, vad mer ska du begära? Sluta klaga, nu ska vi vara tacksamma. Jag kan erkänna att jag har inte vart tacksam osv, men när jag såg den där mannen blev jag det. Tänk och inte ha några ben att gå på och se alla andra som har det. KOM IGEN NU PEPS!


Videoblogg om elaka kommentarer!


Att komma igång med pluggandet.

Åh, det kan vara så svårt ibland. Men plugg är framtiden, ellerhur? För mig hjälper den motivationen + musik i öronen. Idag så har jag dock pluggat med min vän Emely, genom Skype! Då satt vi och lärde varandra saker om olika epokrar och så, som vi skall redovisa imorgon. Det gjorde vi i 4 timmar, känns jättebra. Så om du har en kompis som är på samma nivå som dig (jag och Emely satsar då på vg) så sätt dig med den hemma/på bibban eller så pluggar du genom datorn, prima!


Hon vill säkert inte visas och jag tycker hon är för snygg för och visas! ;)
Idé

Hej bloggvärlden, jag kände att jag saknade bloggning lite och kom just på att jag inte behöver blogga om vardag osv, utan det jag känner mig mer bekväm i och blogga i. Så det blir väll att, dela med sig av bilder, texter, tips o.s.v. Det kommer min blogg handla om nu, like it or not.

Lämnar bloggen ett tag

Det här är det sista inlägget jag gör på ett bra tag. Kommer hålla mig på min Bruno Mars blogg (http://www.marsbruno.blogg.se) av personliga skäl. Kanske gör ngt inlägg här, eller börjar blogga igen fast då hör jag av mig. Bloggen kommer finnas kvar, vill inte radera alla minnen.


Just nu

Hahahaha, väntar på att frugan ska göra klart pannkakorna :*

Låt bilden tala för sig själv


Söndag

Hej! Sorry för sämsta uppdateringen, men jag inte haft tillgång till internet på hela dagen. Vaknade 8 och fixade mig inför match, sedan så spelade vi matchen och vi förlorade stort men de är 95:or och borde inte spela mot oss och de är säkert för fega för att förlora, jävligt taskigt. Men gjorde i alla fall 2 poäng, det är bra! Kom hem vid 5, kollade klart på grown ups och så städade jag och dansade. Ska sova strax, nu får ni bilder som jag bjuder stort på!
hur fan står jag, haha? Hittar ni mig?;)


Shnigg min jag gör, tänk att jag ser ut sådär när jag spelar. Attraktivt.
Kan inte sluta garva åt bilderna, hahahaha så himla ful man är när man spelar :(


Grym


Grown Ups

Ska se på den filmen nu. Fyfan vilken klockren kväll det blev hos John med Julia och Kalle. John och Kalle har mobbat mig enda sen jag var fe, haha :( imorgon blir det match! TAGGA!


Väntar på Jullan

Hon ska äta, sedan drar vi oss. Bestämde nyss att jag ska kalla henne jullan och hon ska kalla mig pullan, hahaha. Ska städa rummet lite. Här får ni facelook från webb.
Y'all want a single say fuck that!

Sjukt nice med jogging, ska jogga den rundan jag gjorde idag varje gång vi inte har träning! Det var en gubbe sokm gick framför mig och rundan är ganska kort fast jag körde den 5 ggr, och så gick han och jag sprang och så hade han gått en bit och jag sprungit och mött han igen och han bara "SPRANG DU HELA VÄGEN?" och typ värsta chockad, haha.

Ska duscha nu, fixa mig och sedan ska jag umgås med Julia!

Ut och jogga!


Vinst!

Med 47-45, tajt match och bra jobbat brudar! Ska nu tvätta löshåret, städa rummet och sen ta en joggingrunda.

KAN INTE LADDA UPP NGN BILD?!

5 mars

Vaknade lite för sent, men ska gå till brudarnas match och stötta de! Vi ses när jag kmr tillbaks!


Vem fan ringde mig? Sjukt skumma saker som händer mig, hann inte svara.


Målade naglar

Sätt klart på filmen och ska sova, målade naglarna som jag sa att jag skulle göra. Orkade inte tvätta löshåret, gör det imorgon istället. Nu lyssnar jag på System of A down, ger lite minnen från när man lyssnade på metall, tycker fortfarande metall är bra.


haha okej lite utanför, men det går bort när man tvättar händerna.


Ännu en tävling!

Tävlar om en goodiebag hos Anna (http://www.annadang.blogg.se), man får också välja en grej som man kan vinna härifrån. Länk:
http://annadang.blogg.se/2011/march/tavling-vinn-hemlig-godis-pase.html#comment

I wish that you were here with me

I skolan hade vi bild och sedan ws och friends, redovisade franskan men hann dock inte med matten fast då fixar jag det på tisdag. Efter skolan köpte jag lite godis och åkte hem till sjuka Emely med Olivia och hälsade på henne, hade lite roligt med de. Sen hade jag träning och det gick jättebra, taggad till matchen på söndag. Ska tvätta löshåret och sedan se på film samtidigt som man målar naglarna.Jag och saknade Emma!


4 mars

God morgon! Vaknade vid sju och är klar, det tog mig bara 2 minuter och fixa mig eftersom att jag inte har gjort ngt med håret eller sminkat mit. Ska dra mig mot skolan, långtråkig dag väntar (BILD).


Naturliga lockar, hehehe.


Natti natt!

Pluggat en timma och vikt bort kläd högen. Ska sova nu, ses imorgon!


Så himla skönt och plugga såhär!


3 Mars

God kväll! Träningen var jättebra, ska spela bortamatch mot Eskilstuna imorgon och vi måste vinna! Ska nu plugga matte och franska som ska redovisas imorgon, bloggar sen!
Dagens jag, mössan är ny och den köpte jag i tisdags!


Only with you can I move on

God dagens! Kom hem halv 3 kanske, pluggar just nu och ska på träning. Ska plugga mer när jag kommer hem och då får ni se oufit och så, men nu får ni se webbilder!
Kul dag!

Så roligt var det! Ah, vill tillbaks. Det första jag gjorde var och ramla hahaha. Men lärde mig att åka efter första gången! Ramlade bara 3 ggr och åkte alla backar förutom svarta, vilket jag ångrar (var för osäker). Ska nu kolla på mannen under trappan och sedan lägga mig, nu får ni lite pics.


Liftarna i mitt <3

Tävlingar:

Tävlar om ett smyckestäl från mihi.se här.
Tävlar om ett valfritt smycke från stilbruden.se här.


Vaken tidigt!

Är inte ens trött, konstigt. Har klätt på mig och så, frukost på bussen blir det. Nu ska jag surfa runt lite på internet. Iiiih, ska åka skidor för första gången och det ska bli så kul! Önska mig lycka till?Romme imorgon!

Vart busy hela dagen så har inte kunnat uppdaterat, köpt skidglasögon, vantar och en mössa sen så var det träning! Imorgon åker jag till Romme och åker skidor för första gången plus bryter benet första gången, haha nej tror att det kommer gå bra eller man får väll hoppas på det bästa! ;) Men vi ses!


Vi säger grattis till Justin Bieber också!


RSS 2.0