Busy


Lockigt


Så ska mitt hår se ut för nyår, vad tycker ni? Hur ska ni ha håret imorgon?


Mitt år:

ÅRET
Hur har året nolltio varit för dig? - Jättebra!
Bättre än förra året? - Ja
Någonting du aldrig kommer glömma nolltio? - Sommaren & vintern för den var så kall!
Har du flyttat under år nolltio? -  Nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Många!
Isåfall vilken? - T.ex Kanye West - Runaway
Har du druckit alkohol? -  Nej
Har du kysst en främling? - Nej

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nolltio? -
Sådär
Har du varit kär? - Ja och verkligen påriktigt.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej
SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej
Har någon i din släkt avlidit? - Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Nej
Varit i slagsmål? - Nej
PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - Ja
Isåfall vad? -  Det du!
Har du skämt ut dig? - Gör det ofta, mhaha!
Har du ljugit för en vän? - Ja
Har du varit ute en hel natt? - Nej
Har du blivit tagen av polisen? - Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Nej
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - Ja

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Det du!
Har någon varit elak mot dig i skolan?- Ja, fast jag hämnades!
Hatar du ngn på din skola? - Inte gillar bara
Har du gjort ngt framsteg? - Ja
Haft alla rätt på ett prov? - Ja

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? -  Ja!
Har du förlorat en vän? - Ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? -  Nej
Har du många killkompisar? - Ja




Inköp




399:- 299:- @ Skopunkten


Hey hey! Emely sov ju över och vi kollade på film och så, sen så åkte hon hem typ vid 12 eller något. Åkte till farmor och efter det gick jag på stan med Julia & Olivia, väldigt mycket saker man hittar på stan! Blev kär i skorna ovan och köpte de, mina första klackar, hihi! Julia köpte likadana, mhöhö! Kom hem vid 6 och ska fixa lite inför imorgon, omg nytt år snart! Kommer bli klockrent! Hoppas ni får det bra!

Emely kommer snart!

Jag vet inte direkt vad vi ska göra, men vi hittar alltid på något roligt! Ikväll blir det basketträning och sen kanske disco, det blir säkert en nice dag :D


Emely och Morris!


God kväll ♥

Haft en bra dag? Min har vart sjukt nice och jag hoppas eran också vart det. Jag började dagen med att cykla på träningscykeln, sjukt nice! Har varit pigg hela dagen, pluggade (det är ju bra och vara förberedd) sen så gick jag ju till Lisa och va där med Hanna. Vi busringde och var inne på datorn, sen stack vi till HC och jag och Lisa hoppa i snön, hahaha! Sen efter ett tag gick Hanna hem och jag och Lisa gick hem till mig och hade sjukt kul! Hon gick vid nio och ska vika lite kläder, nu får ni bilder från kvällen.












Nu blev det mycket bilder, but we like, right? :)


Mot Lisa!

Rubriken beskriver allt, ska träffa Hanna som bott i Indien ett tag så ska bli jättekul och se henne! Vet inte direkt vad vi ska göra men vi får se, gör nog ett inlägg när jag kommer hem.


Inget löshår idag


Yey!

Nu har jag tränat 15 min på cykeln, duschad och kollat hur mycket tid jag behöver för att göra iordning mig - en timma och 15 min blir det. Jag måste veta det för skolan sen och så! Idag har jag inte planerat något, ska vika in några kläder i garderoben sen städa rummet lite annars får jag väll träffa någon. Ses!


Bild från sommaren 2010, ååååååååååååååh!


jag ska klara detta

Nu ni, jag har bestämt att jag ska få den fina magen jag vill ha och bort med allt fett på min kropp, nu ska jag träna som fan, 15 min varje dag på min träningscykel och träna basket, äta regelbundet och godis en gång i veckan. Bryr mig inte om vad ni säger "du är fin som du är" och bla bla, men vet ni vad? Jag kan bli finare! Okej nu skrev jag av mig lite men jag ska klarat, 10 kilo ska typ bort innan juni 2010 - I can do this!


Jag är så peppad, gogogo me!


I'm more then just a number


Hej! Hoppas ni fått en bra start på veckan, själv så var jag hemma till kl 4 och sen stack jag till stan och träffade Viktoria, Elsa & Julia! Hittade ingenting men prövade bh till min nyårsklänning. Snart ska jag hoppa in i badet. Idag var jag duktig, jag fick från mitt hem till stan och det är typ 4 km, inte så mycket men bra med motion! Ha det bäst!


typ hej

Vaknade vid 11, ska typ vara hemma idag och senare ska jag nog träffa Viktoria, Elsa & Julia vet inte hur det blir. Vaknade med sommarkänsla igen, soooool! Ska typ duscha och fixa mig nu, ska börja med smink och hårvideon också! Bra va? :D


Sunshine


lalala








Inköp


Tja tja! Skoja, så töntigt, haha. Hej! Jag typ gjorde ingenting fram till kl 14 då jag och pappa gick för att köpa en rakapparat till mig, värsta kön till mediamarket och såklart så är den slutsåld, så fick gå till elgiganten och där var den! Sen åkte jag hem och på vägen hämtade vi Arlinda så jag och hon var här hemma hos mig och såg på The Girl Next Door och Piranha, bra filmer och om vi inte dog på Piranha, hahaha slutet alltså! Se på båda filmerna jag ska lägga in lite trailers och så i slutet av inlägget, nu får ni bilder och så.






 






med arlinda


Yes, vi ska typ se på film och chilla! :D Har köpt en rakapparat, mhehe visar sen!


Dagens klädsel


Good morning sunshines!

Tänkte börja dagen med ett litet tips, ídag ska jag vara med Arlinda och sen ska jag till Media Market med pappa och köpa en rakapparat, haha intressant.


Det här är ett bra tips mot munsår, har man det under natten så går munsåren bort! Sjukt bra för 100 lappen på Apoteket, värt varenda litet öre.


HAHAHAHAHA, råka nysa.


I mitt naturliga utseende!

Ska städa, fixa mig, kolla på Jersey Shore och sedan kommer outfitbilder upp!


röda naglar


Haha bilden, målat naglarna...nu? Jag är lite konstig ja. Är typ beroende av jersey shore, har sett klart på säsong 2 snart, hähä. Fattar inte ni som tror jag är bortskämd, måste jobba som fan för sakerna jag får ska ni veta! Kan vara lite olydig ibland (a)


pics
















Bilder från i tisdags


Tog ett bad, åh vad skönt det var! Ska måla naglarna sen går jag och lägger mig. Imorgon ska jag vara med Arlinda, vi kommer se på film och ja gud vet vad vi hittar på, haha. Drogar Jersey Shore, så himla bäst! Ehm... jag vill ha en samsung nx100, den är lika stor som en kompaktkamera så den är inte så tung men är samtidigt en systemkamera! Har velat ha en systemkamera länge fast det som har hindrat mig är tyngden men nu kom det perfekta, nämligen denna:

Så kan man ändra effekter och sånt vid objektivet, sjukt bra! Pappa, ge mig för min födelsedag 17mars? Han sa om jag jobbar mycket i skolan så får jag så det är bara att jobba på! :D


Svar

Maria: Ser du dig själv som bortskämd? Du vill alltid ha saker och du får dem.
Svar: Jag ser mig inte som borskämd! För att få saker måste jag göra saker, t.ex jag städade för att få rakapparaten sen måste jag plugga för att få en bh och så vidare. Får det mesta jag vill ha, men det måste jag jobba för eller samla pengar för själv och de måste jag ju också jobba för.

Weeeeeeeeeeey hittat kameran! Så himla glad, så snart blir det en bildbomb med bilder från våffelmakeriet, hehe.

5 saker ni inte visste om mig...

1. Ibland har jag lust och skriva kaxiga låttexter till folk, så jag skriver det helt random på msn till mina vänner ibland. T.ex "Excuse me, whas you saying something? Uh uh you can't tall me nothin", hahaha.
2. Jag får Hanna Montana låtar på hjärnan ganska ofta, så går jag runt och sjunger "everybody makes misstakes, everybody has those days".
3. Jag dagdrömmer.
4. Tränar på min träningscykel 15 minuter varje dag.
5. Jag är naiv!

Har ingenting och skriva så jag körde på en sånhär! Eller en sak har jag att berätta, idag har jag haft värsta sommarkänslan. Först vaknade jag och det var sol ute och det lyste in i mitt rum, äkta sommarkänsla. Sen åt jag sevapsisi eller hur ni säger, cevape på bosniska och det är också sommarkänsla. Åh efter nyår, ge mig sommar!


Sommarbild!

 


god natt


She don't belive in shootin' stars, but she believes in shoes and cars


Allt kostar ungefär 1000:- ge mig, vet iaf att jag ska få en rakapparat imorgon tror jag. Men jag behöver bh, babyliss iCurl, lösögonfransar och lösnaglar innan nyår! Blåsapan skulle också vara bra att ha men det ska nog gå att fixa. Men ska vara duktig hemma så löser sig allt till slut. Hoppas ni haft en bra julafton!


Webbar med Arlinda


Haha har inte gjort någonting idag. Men nu har jag det roligt mer Arlis!
Arlinda hälsar att hon inte har smink men jag tkr hon elika fin ändå!


...

Idag pluggade jag en timma sen kollade jag på Jersey Shore, vid typ 4 kom Arjana hem till mig och vi såg på The Girl Next Door (2007), The Hot Chick och var inne på datorn. Sjukt nice! Hahaha hade sjukt roligt. Sen stack hon vid nio, så typ fortsatte jag att kolla på Jersey Shore, så himla bäst! Imorgon är det jul för er, fast inte för mig för jag är musse! :) Ska nog städa och träffa någon imorgon. Ses!


It's amazing


Haha morgonbild från badrummet. Hm... idag vet jag inte vad jag ska göra! Har inget planerat men ska faktiskt plugga lite för att jag ska klara mig bra nästa termin och sen blir det väll att träffa någon.





God natt

tt

Hittar inte kameran!!!

Nejnejnej, jag hittar inte kameran. Blir sjukt ledsen, så det får bli mobilkamerabilder igen, men jag måste hitta den. Min älskade kamera! Fast min mobilkamera är inte så dålig för att vara en mobilkamera. Sett på Jersey Shore, älskar Snoki & Vinny, mina favoriter.






Allt är från Emely


Från Jessica


90:- @Glitter


10:- @Glitter (sjukt bra)


Från Mia


Från kusin


Myskväll med mig själv


Rubriken beskriver allt, ska kolla på 8 mile och Jersey Shore ikväll, måla naglarna och ta hand om mig själv. Julia fick gå hem tidigt, tyvärr. Sjukt kallt är det ute! Sommar vill jag ha just nu! Fick en check i hc på 100 kr och köpte en ring och hårnålar på glitter, ringen har jag velat ha länge. Ska låta kameran ladda så tar jag foto på allt jag fått av vänner och det jag köpt och missat att visa!


I'm not gonna spend my life being a color










Jag idag



Det fick bli särbilder från mobilkameran för batteriet på vanliga kameran är slut.
Ja, Daniel vann! Weeey, ung och bortskämd är slut :( men ändå, han vann, min favorit! Ska träffa Julia F snart, vi ska se på film och gå till HC. Det blir nice! C ya!

Everybody know I'm a mother fucking monster





@ Vero Moda för 179 - nyårsklänning!


Jullov jullov av med läxorna!




Jag idag
Idag är det skolavslutning, weeeeeey! Sen ska jag ju va med vännerna i våffemakeriet och efter det träffa Jullan pullan! Hoppas ni får en bra tisdag!


God natt!

Ska sova nu, har bara kollat på tv och chillat idag. Imorgon är det avslutning, efter ska jag, Emely, Julia, Mia, Olivia, Jessica, Elin, Rebecca och Hanna till Våffemakeriet och fika, mys! Sen så drar jag mig till Julia Amneklev och ska kolla på hennes avslutning och sen går jag på basketavslutning, fullt upp imorgon men ska börja med min sminkvideo och göra ett inlägg innan jag går till skolan imorgon!


Konstig bild


Trötter och ont i fötter

Yesbox, skridskor idag! Gillar att åka skridskor och det var roligt men nu är jag trött, somnade när jag kom hem. Haha innan vi gick på bussen hoppade jag i snön, mysigt! Ska sätta på någon film och sova nu!


Jag nyss


Är med och tävlar


Klicka här för att komma till tävlingen!


Frågestund = avslutad!


Arlinda
Vem snyggaste killen på hela jorden?
Är du oskuld?
Vem är din bästavän?
:D:D:D

Svar:
Bruno Mars
Ja
Emely
:D:D:D
Anonym
Hur brukar du fixa ditt hår och hur sminkar du dig ? :)<3

Svar:
Fixar en video imorgon för idag ser jag jättetrött och konstig ut!
Isabella Le
Kan du göra fler videoklipp

Svar:
Ska försöka göra en varje vecka men för det behövs mycket inspiration!
L1CKY ;*
Varför börja du blogga?
Hur många unika läsare har du?
Varför så söt?
Älskar du mig? (a)
Vem är snyggast i 8an & 9an på våran skula? ;))))

älskar dig
pusss<3

Svar:
Först ville jag testa hur det är och nu har det bara blivit roligare och roligare, tycker det är kul och dela med mig av mina tankar, bilder och så.
Går upp och ner men typ runt 60-80 kanske.
För Gud skapa mig så, detsamma om dig!
Dum fråga, klart jag gör.
Hemligt ju, säger till dig en annan dag!
Jag älskar dig med, puss!
NICOLE ANDRÉ
Vad lyssnar du på för sorts musik?
Hur många syskon har du?
I vilka butiker handlar du mest kläder?
Puss

Svar:
Olika, men hiphop och pop. Allt funkar faktiskt!
Två
H&M, Monki & Gina Tricot!
Puss

Emely
Varför vill du dansa salsamed jessica i skolan?
Vem är bästa?
Är justin bieber en sötnöt? (jag tyckerd det)
Är du stolt över mej?
Varför byter du bloggnamn hela tiden?
<333333

Svar:
Det är kul
Förstår inte frågan men vem är bäst det vet jag inte.
Funkar
Ja
För att det blev alltid problem med någon av bloggarna, man kunde inte kommentera och fixa designen osv. Tycker inte jag gör det hela tiden men okej!


Adrianna
~ hur länge har du bloggat? :D
~ har du fixat din design själv? :)<3

Svar:
Ett år ungefär.
Ja.

Anonym
Vem älskar du mäst på hela denna jord? du får bara välja en.

Svar:
Mamma, fast jag älskar alla mina vänner och min familj! Men mest mamma blir det nog.

Anonym
Vilken kamera använder du?

Svar:

En casio exilim, sjukt bra!


God morgon!

Vaknade vid 11, har ätit frukost och kollat på film. Nu ska jag träna och duscha. Jag vet inte vad jag ska hitta på idag, något vettigt ska jag göra i alla fall.


bild från Malmö


Mitt hår


Ser ni andra bilden? Mina lockar är fina där, men där är håret oborstat, sen när jag borstar det blir det som på vänstra bilden, afro som ser konstigt ut (tkr annars att afro är sjukt fint). Ge mig mitt oborstade hår fast att det blir så när jag borstar det!


Målade naglarna, bilden ovan är med blixt och under utan. Irl ser det ut som bilden under! Ska fortsätta att titta på filmen, sov gott så ses vi imorgon!



Fresh


Sitter nu i min morgonrock och är nyduschad, ska låta håret torka av sig självt, måla naglarna och se på Hot Chick! Sen måste jag fixa en videoblogg som skulle ha varit uppe för ett tag sen men den kommer upp idag - bättre sent än aldrig!


Nu blir det att hoppa in i badet!


Ska bli så himla skönt! Efter blir det film och fixa naglarna, kanske blir ett inlägg innan jag somnar.


Bilden förklarar allt!


Sliten, trött & glad!

Tja tjaaaaaaaah! Nej men, hallå mina korvar! Igår var jag på fest med Julia, Emely och Olivia. Vi dansade och släppte loss, shake the stress away ya know! Sen hängde Alexandra med mig och Julia hem till Emely och vi sov där och nu är jag så trött och sliten men samtidigt glad, Emely väntar på hennes mamma och är hos mig så länge, trevlans! Nu ska jag ta tag i bloggen! ^^


Slitna bruttor!


Helt sjukt!

Herregud, igår var jag och Emely sjukt flumma. Dansade chicken dance och jag vet inte vad o.O Men nu började jag tänka på Malmö, jag gick bara förbi Adam Tensta & Lazee, kunde jag inte bett om ett foto? Ibland är jag bara för blyg, haha. Hoppas man ser de en annan gång! Hoppas ni haft det nice då, ska fortsätta med plugget sen klipper jag nog ihop en video imorgon och så, herrå!


Det här gör jag varje helg! :o

Städar, haha det måste jag lägga av med seriöst. Skärpning!!! Humhumhumhumhumhumhum sen kmr min kusin hit med hennes barn och Emely kmr nog med, det va länge sen vi var själva bara jag och hon. Jag vet inte om det blir att hon ska sova här eller bara va här men det får snackas mer om. Okej det här vart så ointressant!


Det ser ut som jag har värsta korta håret, haha men sanninge är den att jag har toffs! Men fatta va skönt och ha sådär kort hår, mitt är så lockigt för det första! Men nej så tråkigt och inte kunna göra några frisyrer plus att mitt ansikte är mycket geometriskt ^^


Vila i frid


Pluggflow!

Jag har pluggat idag, jag är så duktig. Stack till farmor efter skolan, fikade och fick pengar, najs! Är det bara jag som längtar till nyår? Året har varit klockrent, fått sjukt mycket vänner och mognat så ska bli kul och fira det med Emely, Julia & Olivia som är mina närmsta vänner! Vi kommer fixa oss i detalj och vara hemma hos Emely! Jag har missat mycket i bloggarna jag följer men ska börja igen, här får ni 2 bilder från i måndags!




Du sänker inte mig!

Någon anonym kommenterade förra inlägget och kommentaren löd såhär "Michael Jackson & Justin Bieber mahahahaha?" Och ja, det är min inspiration och jag bryr mig inte vad vem du nu är tycker om det. Lyssna på låtarna Heal The World, Pray, Earth Song, We are the world!

Jag tror på mina drömmar...

min största dröm är att förändra världen, jag orkar inte lyssna på all krig, fattigdom m.m! Min inspiration är Michael Jackson och Justin Bieber. Det är sjukt svårt att uppnå den drömmen och drömmen är aldrig som den verkar, men jag är stark och jag fortsätter drömma och förlorar aldrig hoppet. Visst är det inte realistiskt, men att göra småsaker gör det mycker bättre. Skänkt massa påsar till Myrorna, bättre än att slänga en massa kläder (som inte ens är sönder) när någon kan använda de, skänkt pengar till cancerfonden osv. Önskar att det kunde finnas en stor spruta som kunde göra så att allt blev bra i världen!



Men om vi alla gör småsaker, blir det inte till stora saker till slut? Jämför dig själv med andra ute i världen så ser du hur bra du har det - sjukvård, vatten, mat, tak över huvudet osv! Livet är int alltid lätt men man ska alltid se det från den ljusa sidan. När du har det jobbigt har någon annan där ute värre!

God morgon!


Känner mig så fin på morgonen >.< Idag är det studiedag och jag ska el studera och el chil! Hoppas ni förstod, c ya!


Men herregud!

Vad dålig jag har varit på att uppdatera men jag har inte haft lust. Nu har jag internet på rummeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! Yey! Idag har jag köpt en tröja och den kan jag visa sen, annars har den här helgen vart tråkig! Häromdan köpte jag också smink som jag kan visa i samma inlägg! :) Nu blir det mer bilder, mer videos, mer uppdatering för jag har kameran och datorn in tha room! Bara att jag måste bli liet mindre beroende av datorn och det har jag fixat genom att ha blockerat olika tider som man kan göra på Windows 7! :)

 


RSS 2.0