Just get back up when love comes knocks you down

Steg precis ut ur badet, ska nu måla naglarna, sminka mig, platta håret, tvätta löshåret m.m! Bilder kommer sedan ;)


Skriker, slår, svär och stör dig om du står i vägen för mig.

Hejsan! Idag har jag varit och badat med Emely & Julia. Kommer bilder sen. Nu ska jag bada och fixa mig, sedan ska jag ut och se på utebio. Fotar outfit för det var ett tag sen!


någon bild


För han var bäst men kommer aldrig mer tillbaks, flyger iväg som ett papperflygplan.

Ni får en fiin bild på en glass som är tagen av moi


God dag! Vaknade för en halvtimma sedan. Idag ska jag fortsätta med rensningen av garderoben, sen ska jag träffa Olivia och Sabine! Hoppas ni får en bra dag. Uppdaterar er under dagen.


For you, I will do it all over again.

Dagens


Hej! Dagen började med att Emely drog tidigt, sen så rensade jag garderoben. Drog in till stan och träffade Julia & Julia, vi tog en fika och snacka. Kom hem vid 10 och var med Naim och hans tjej, nu ska jag sova.


Mot stan


Why is everything with you so complicated?

God eftermiddag! Kom hem för kanske 30 min sen, idag var jag i Göteborg och shoppade med Emely. Fick hem 2 nya bandanas och ett par ljusblåa shorts, ingen av affärerna har vi hemma häller, älskar att sticka ut! :) Nu ska vi träffa massa peps och bara vara ute i det fuktiga jobbiga vädret, ta mig tillbaks till Götet :(


Big girls don't cry

Gutten morgen! Haha nej då, Vi har ätit frukost och fixat oss, kl 10 går vi mot Liseberg. Hoppas att det är mindre köer. Hoppas ni får en bra dag!




Dagens jag


Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på går sönder.

Hej! Sitter på hotellrumet med Emely, har plattat håret och så. Idag har jag varit på Liseberg medEmely,vi var där från 14-23! Åkte:
- Atmosfear (själv)
- Flumride
- Balder
- Hanghai
- Kållerado
- Kanonen
- Slänggungan
- Lisebergbanan
- Spinrock

Det var nog allt! Vi ska dit imorgon med och då ska vi komma tidigare så vi hinner åka mer. Hörs imorgon! :)






Bilder från resan hit


Jag hoppas att blixtrar träffar dig

God kväll! Har badat och plattat håret, känner mig fresh! Ska måla naglarna och noppa ögonbrynen sen ska jag sova. Imorgon åker jag till Göteborg med Emely och hennes föräldrar, det ska bli jättekul! Vi ska vara i Liseberg i 2 dagar sedan den tredje och sista dagen ska vi vara på stan. Idag har jag bara varit hemma, bara så ni vet. Men bloggningen kommer suga de här dagarna, men jag bloggar säkert på morgonen imorgon (idag)!


Jag för några minuter sen


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort

 

 

 


Insane in the brain

STÄDAR RUMMET HOMIES! Sen ska jag tömma alla mina minneskort och så ska det komma lite bildbomber!


Jag vet hur du ser ut i dina kläder


Bild tagen av mig! God natt!


Money can't by us happiness.

Hej! Kom hem vid halv 12 och idag har jag varit med Kalle, John & Julia. Vi kollade på film, var ute och så va vi hemma hos John. Fixar grejer till Göteborg nu, imorgon åker vi! :D Längtar! Bloggar när jag vaknar, måste lägga upp bilder från grillningen och så.


Klippte lugg igår, fast nu är den lite fluffig. Det blir lösår och lugg igen, woho!


It sucks to be you right now

Sitter hemma hos John, med John & Kalle! :D Var ute med de och Julia förut och vi ska bara chilla base och så väntar vi på Julia nu. Bloggar med bilder senare, ville bara uppdatera er!


You better work if you want me

God dag! Jag har haft fullt upp de här dagarna med att umgås med kompisar eftersom att jag snart åker till Göteborg och Bosnien/Kroatien. Kan berätta om dagarna:

Igår: Sov över hos Emely och vaknade där med Julia, vi fixade oss sen mötte jag Olivia och vi stack hem till mig. Sen var vi med Emey, Julia & Chrizz och efter det sov Emely hos mig. Vi kollade på Ponyo on the cliff fast vi hann inte se hela.

Men Emely vaknade hos mig och vi fortsatte att kolla på Ponyo, men hon skulle ut till landet. Sen kollade jag klart på filmen, den var så söt :') Nu ska jag storstäda rummet och fixa saker till Göteborg, jag bloggar under dagen.

 


Sommaren är kort, det mesta regnar bort.

Hej på er! Idag var jag med Sabina och Emely på stan först, sen så var Sabina tvungen och gå så träffade jag och Emely  Julia och var med henne, vi har varit ute i spöregnet och vi dansade, jag och Julia iaf, kommer film! Det åskar, blixtrar och regnar. Strömavbrott blir det snart. Både läskigt och mysigt.


kollla på oss bre


I can't take him, because he is a heartbreaker.


Heysan! Bloggningen sög igår, för jag var i stan hela tiden. Gårdagen bestog av dans, veronica maggio och stadshäng, sjukt kul! Idag har jag också massa saker för mig, men bloggar när jag kommer hem. På bilden ser ni hur jag ser ut idag.


Roliga saker som hände igår:

Jag grillar mina nötkorvar och sen lägger jag på en hamburgare.
Julia- har du plattat till korvarna?

Morris (en katt) springer upp i trädet och klamrar sig fast i trädet, Arjana säger:
- ANIMAL PLANET! PANDA!

Vi sitter och chillar, jag frågar:
"Ska vi sätta på korvarna?"
Sen missuppfattar alla det.

HAHA, humor asså. Kände för att dela med mig av det här.

You can't tell me nothing

Idag har jag gjort mycket! Vaknade 12 och jag skulle möta Ida halv 1, ojoj snacka om att jag vart stressad! Men jag slängde på mig lite kläder, borstade tänderna och cykla in till stan. Vi tog en fika och kollade runt i alla affärer, men jag känner faktiskt inte att jag behöver något. När jag kom hem tog jag det lungt och började att sy på min shorts (ni får för och efter bild när de är klara). Sedan grillade jag med mina vänner Julia, Lisa, Arjana, Ajla & Belma. Min katt Morris (som tror att han är en hund) hängde på, hahaha seriöst han följer efter mig överallt. Men jag kommer med bilder imorgon, ska nog sova nu. PUSS!


Bild på mig och Belma från dagen!


Tävlar om ett bar raybans!

Yes! Hos Tiffany kan man vinna ett par snygga raybans, tävla ni med!


Klicka på bilden eller här för att komma til tävlingen!


Baby I love you I never want to let you go

God kväll mina läsare! Jag badade i 40 minuter i jättevarmt vatten och det känns asbra, är inte täppt i näsan och jag har inte ont i huvudet. Efter badet snackade jag med en vän i telefon och satt bara framför datorn, har plattat håret och ska sova strax. Imorgon väntar en rolig dag!


I love your smile


Detta väntar mig just nu. Ett varmt, riktigt varmt bad! Med cypress hill i högtalarna, skönt!


Ny design!

Jag är ganska nöjd! Lite saker som ska ändras med tiden men nu orkar jag inte mer. Headern något som verkligen måste ändras, men behöver hjälp från Emely. Sen behöver jag lite hjälp från er som kan mycket om bloggdesign men då frågar jag det i ett inlägg. Vad tycker ni, hittills?


I'm back!

Ja, förhoppningsvist. Men jag mår mycket bättre, lite hängig bara. Men ska ändå inte sitta framför datorn för länge, det är det jag lyckas göra hela tiden. Har egentligen bättre saker för mig, att gå ut, att städa/rensa mitt rum m.m! Men jag vill ju hålla bloggen uppdaterad fast då är det lätt att man håller sig inne på facebook. Vad har jag gjort de senaste dagarna då? Vart sjuk, rensat lådor hemma, gjort lugna saker. Tänker ta igen de dagar jag missat att blogga med foton från systemen och text senare idag (klockan är 01:16 då måste jag säga så). Nu vill jag sätta punkt för inlägget blir för långt annars. Ska fixa designen lite på min testblogg nu, sen ska jag dricka te och en alvedon och efter det plöms i säng!


En gammal bild tagen av mig!


En liten bloggpaus

Tyvärr mina läsare, jag måste ta en bloggpaus pga förskylning. Ska inte sitta framför datorn osv utan ta det lungt. Måste tänka på min hälsa. Dock har jag ju väldigt stor blogglust, men så fort jag blir frisk då blir bloggningen bra! Jag kämpar också väldigt mycket med att bli frisk och jag hoppas att ni är förstående. PLUR! ♥

Give thanks to Allah, for the moon and the sun.

Bild på mig, redigering och foto av mig!

Egentligen ska jag inte sitta framför datorn, inte bra eftersom jag är sjuk! Men ville bara uppdatera er, idag har jag bara vartit hemma och faktiskt rensat mina lådor under mitt skrivbord, bra att passa på så länge man är hemma. För er som inte känner mig är jag knappt hemma, hittar alltid på något och jag har väldigt mycket energi i mig :) men nu umgås jag med familj, får sådana perioder ibland! :D Fast jag har stor lust att gå ut, men det gör jag när jag är frisk. Jag och min bror bad också förut, älskar att göra det! :)

GOD NATT

Bild på mig, redigering & foto av mig.


Natten är ung och jag ligger vaken.


Längtar till...


Tuff brud i lyxförpackning

Bild på mig, av mig.


Underbart!


Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu.

Hej! Igår hade jag fullt upp, åkte in till stan vid fyra och träffade 4 kompanjoner. Vi gick runt på stan, så dansade VIBE i stan och vi kollade på de typ 1 timma! Kl 21.00 uppträdde Petter och gud, han är klockren! Verkligen en av Sveriges bästa artister, han såg min skylt också, haha det stog "om du ser det här, nyp din kind" och han gjorde det, wi! :D Bilder kommer sedan, skulle bara uppdatera er! ^^

You should forgive, but never forget.

 






bilder från dagen
Hej bloggläsare! Jag har idag mått mycket bättre även fast jag har fått för lite sömn pga min hals, men det blir bättre. Kan nog börja gå ut mer, men måste ta det lungt, vilket är svårt, jag har mycket energi, hahahaha. Övertrött var jag förut, så kom med mina dåliga skämt, hahaha. Men jag har vart med min bror hela dagen och familjen, vi grillade och lyssnade på bosnisk musik och hade det härligt, underbar dag! :) Eller ska jag vara frökenperfekt och säga att gårdagen var bra för klockan är halv 2 på natten hehe ;)


Feber = över

Woho! Svettas som en gris och ingen mer huvudvärk, yey! Nu har jag bara ont i halsen, men det går över. Kämpar för fullt med att bli frisk, dricker te (med honung och citron), äter massa frukt m.m. NOMNOM. Är flum också, fast kan inte skratta, haha FAIL.


äpple<3


VOFF

Fråga inte vart rubriken kommer ifrån. Men gud, jag har inte lika ont i huvudet längre men jag har jätteont i halsen. AJ! Men det ordnar sig, dricker mycket te vettö. Har inget roligt att berätta, det händer inte så mycket när man är sjuk direkt. Men jag vill se Petter på torsdag, kommer dö om jag är sjuk då :( Men fy, ska inte vara negativ. Blir nog frisk snart ska ni se, eller jag hoppas på det i alla fall.


 mars 2011


SJUK

Yupyup. Borde inte sitta här, men ville bara uppdatera er och säga jag är sjuk. Förskyld, yr och ont i huvudet, illa. Men ska krya på mig nu. Hoppas ni har haft en bra i alla fall!

Dags att sova.

Kände för att uppdatera er. Har filmat fågelkvitter som läggs upp imorgon, eller senare idag om man ska vara exakt. Nu ska jag sova, innan jag somnar på datorn.


När man hittar sig själv!

När gör man det? Vad jag vet är när man vågar säga vad man tycker och säga emot de andra, det är då man har hittat sig själv.  När man är i min ålder (15) eller yngre (kanske äldre?), så brukar man oftast gå efter grupptryck och det är lätt att man gör det, tycker som andra, gör som andra m.m. Men grejen är den att man hittar sig själv med tiden och det är bara att hålla ut och känna efter, lyssna på sitt hjärta. VÅGA! Det är inget fel med att tycka, tyck som du vill och låt de som tycker ngt annat göra det, alla har sina åsikter.


Jag gillar banan, det är asgott.


I can be hurtful and I can be purple

God kväll på er trogna läsare som håller er kvar på den här tråkiga bloggen! Har fått en systemkamera och stativ, wey. Fått värsta blogglusten också och mycket ideér, MÅSTE förbättra mig fifän.


I will love you until the end of time

Tisdag: hade fullt upp hela dagen! Först så gick jag till stan, sen tillbaks hem. Sen till träningen (som ligger i stan) och tillbaks hem. Emely sov här och vi flummade runt på min gata sen så kollade vi på 2 animefilmer.

Onsdag: under dagen var jag hemma, sen kom Emely och vi fixade oss till poolpartyt. Det var sjukt kul där, dött i början men sen vart det roligt. Haha hoppade i poolen med kläderna på också, galet. Men Emely satt på fältet med Olivia så jag dansa med massa olika hela tiden, hehe. Träffade saknade Olivia också!


Ni får en söt bild på Emely!


I will be the one to kiss you at night


Charmig bild från dagen på mig och Arjanas finger i hörnet.

God dag/natt/morgon eller vad man ska säga. Idag/igår (eftersom att klockan är 01:47) så städade jag sen var jag med Arjana, Belma var med ett tag. Jag och Arjana tog en promenad på 5,3 km och det kändes skitbra och snacka med sin abv och att samtidigt träna. Älskar henne alltså! Känner att uppdateringen förbättras, designen ska bli mycket bättre också. Ska lägga mig och sova nu, så väntar en rolig dag imorgon/idag.


Loving you is complicated

God eftermiddag! Har haft fullt upp idag, städat och så. Har bara sängen kvar men fixar det ikväll. Nu ska jag ut och träffa Arjana & Belma.


Bilden ska bara pryda inlägget, mitt hår är i sin lilla egna värld idag.


Inspiration & längtan


I'm not the type to get my heart broken

God dag! Jag vaknade vid tolvtiden och somnade vid 5 igår, inte bra. Fick jag något gjort med städningen? Svar: nej! Så det måste jag göra nu, ta tag i städningen. Sedan ska jag väll fixa mig och umgås med Arjana & Belma. Jag hoppas ni får en bra start på veckan!


Gammal bild på mig och Julia!


Min fjortisperiod:








CHECKA IN MIN FJORTISPERIOD! Hahahaha, alla hade den 2009, right? Men när hade jag den, typ 2010. En kort period. Men jag var ju lite halvt fjortis 2009 med, poserna på bilder ägde. HAHA. Här fick jag mitt lösår, helt fel färg alltså. Kommer ihåg när jag satt i min säng och tänkte "fan, jag måste bli fjortis". Sämsta självförtroendet ever men jag tackar mig själv att jag är ute ur denna period, hahaha kommer ihåg när mamma dampa för att man hade leggins och tröjor så rumpan syndes. Nej gud, hahaha garvar här. Så fult, nu ska jag göra mer kandi-rave armband ju! :D


I can be green and I can be mean

God kväll mina läsare som håller sig kvar på den här dumma bloggen. Ska ta tag i det är nu! Idag har jag bara degat, vart med Emely också. Måste ta vara på sommarlovet mer, har inte fått någon sommarkänsla, har en konstig känsla. Sämsta, konstigaste vädret också. Är ganska negativ nu känner jag, blä. Städar segt nu, uppdaterar er mer sedan.


Got my middlefinger up I don't really give a F**K

Hej allihopa! Jag har inte uppdaterat bloggen och jag känner mig jättedålig för det, ska uppdatera mer! Det är andra juli, vad fort det går. Måste ta vara på alla dagarna och göra galna grejer med Emelt, hihi. Fixar mig och så nu, så tar vi dagen som den kommer.

RSS 2.0