Sovasovasova


Luggen har växt ut! >.<


Hej! Nu har jag vart duktig och pluggat mycket! Nu ska jag sova, vet ni vad? Ska faktiskt vara med i min brorsas spel, jag ska vara en karaktär alltså? You get it? Nice va! Folk kommer spela det och man känner ju igen vem det är, alltså han kommer rita ett poträtt av mig ;) fast alla känner inte mig men ändå, haha.


puss


bilder från helgen


Hej! Förlåt för dålig uppdatering men datorn har segat! Sov hos Julia från fredag till lördag, klockrent fan, haha! Blev ingen fest på lördagen för hennes dumma fastighetsskötare inte gav nyckel till lokalen :( på lördagen kollade jag på modevisning, Michaela i min klass var med där! Hon var jätteduktig, sen så gav en av killmodellerna mig en ros som ni ser ovan hähä. Kommer video när jag får mitt minneskort av Julia! :)

jajamänsan

Skola idag var helt ok! Sen har jag vart hemma, blev ingen träning pga mitt ben :( har inte gjort så mycket, ska sova nu! Imorgon sover jag hos Julia sen blir det fest där på lördagen men jag uppdaterar nog innan vi drar imorgon! :)


Men verkligen fint! -.-


23/9 - morgon!

Hej! Har precis gett katten och mig själv frukost, han är så söt när han ber om det. Stryker sig mot dina ben och lägger tassarna på knät och jamar, man kan inte stå emot! Ska fixa mig nu, sen drar jag mig till skolan fast jag kan knappt gå men då får jag väll kämpa, hähä. Hoppas ni får en bra torsdag!


I'm out
Tävlar

Jag tävlar om 2 biobiljetter på http://emmamariastenius.blogg.se/2010/september/vill-du-vinna-biobiljetter.html#comment, var med ni med!

Saknar dig Josefin! :(

Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är
grekisk. Din pizza är italiensk. Din kebab är turkisk. Din alkohol
uppfanns av en iranie, och du älskar att åka till Thailand. Din
favoritrappare har afrikanskt påbrå och han den där roliga på TV är
kurd. Din landslagskapten är bosnisk. Ut med alla invandrare, kör på det sverigedemokraterna!

Text från fb fast jag gjorde om den i slutet, texten är så hiiiiiimla sann! Love it!Pluggat och varit duktigt :') fick en kommentar från en vän som gick i min kör typ när jag gick i tvåan eller något, måste bara säga haha minnen, åh den där musikalen eller var det var haha så himla kul vi hade då! :) Saknar! :( Men det är kul och hitta varandra efter en låååång tid!

www.automatic.devote.se <--- hennes blogg :D

Måndag


Såhär tycker min katt om Måndagar, tycker likadant!


Seg dag, haha men efter skolan gick jag till mammas jobb och hon jobbar på ett ålderdomshem och en där bråkade med en som jobba där, för att hon inte fick en kaka och för att kaffet inte var gott! Haha, sen var det en gubbe som kom till mig och jag snacka med Emely i telefon och han trodde jag snackade med honom HAHA :D Ska sova, hej då! Hähä :)

RÖSTA PÅ MIG HÄR!
http://onbeauty.blogg.se/2010/september/utkast-sept-20-2010.html#comment
http://leylie.blogg.se/2010/september/10st-utlottade.html

Skulle betyda väldigt mycket :) tar bara några sekunder av ditt liv (a)

Kan jag aldrig vara seriös?Mobba inte :(


Bjuder stort, vsg!


Tråkig dag, träffade Arjana & Ajla senare, roligt! Men nu ska jag plugga! :/ har väldigt ont i magen ska ni veta!

Korven min

Måste fixa mig, dagen ska ägna sig åt plugg och kanske träffa Cladde & Belma, pussen!

Morris ♥


I rymden finns inga känslor
Tog bara en snabb bild och jag står böjt med ena benet så nej shortsen är inte olika långa!

Dagen har spenderats hos farmor först, lyssna på hennes historer! Haha, sedan så kom Emely hem till mig och gjorde lite skolarbete sen blev det att dra sig in till stan. Då blev det att skämma ut sig och bio! Haha, klipper ihop en video imorgon som ni får se hur vi skämde ut oss! Vi såg "I rymden finns inga känslor", haha min humor och den var verkligen sevärd sen fick man tänka lite på saker så budskapet var också riktigt bra. Ska sova snart, här får ni lite bilder!
Åsikt: Miljön

Isbjörnarna får simma längre sträckor, för att isen smälter, och varför? På grund av oss. Ungarna klarar inte av det kalla vattnet och dör, men de har hittat en lösning genom att sitta på mammas rygg så länge, men frågan är om mamma orkar fortsätta såhär? Det tror jag inte!

Vi måste tänka på vår jord, på djuren och människorna som lever här. När ni har möjlighet att hjälpa, gör det! Här får ni lite tips som kan hjälpa.

Panta flaskor: Nu när vi har automater så ska vi använda de, det blir inte lika mycket skräp och plus är det miljövänligt! Samtidigt så tjänar du pengar på det!

Källsortera: Sortera skräp, det är också miljövänligt! I Sverige har vi källsortering och automater till att panta flaskor, se till att använda de! Ni ska se hur det ser ut i länder som inte har det, katastrof säger jag bara!

Gå/cykla till skolan: Om du inte har så långt till din arbetsplats, cykla eller gå! Själv har jag 4 km och brukar cykla eller gå. Om du bor nära ett köpcentrum t.ex och ska bära massa mat, ta inte bilen! Bär påsaarna till ditt hus, mycket bättre för miljön en att åka bil till köpcentret en riktigt kort sträcka!

Isbjörnarna är inte de enda drabbade djuren, men tog det bara som ett exempel.


Gör något, innan det blir försent.


Vaken nu?

Ja, jag är vaken nu för att jag inte kan sova. Jag har ont i magen plus gick alarmet >.< men idag ska jag på bio med Emely förhoppningsvist, innan dess ska jag till farmor och så ska jag träffa Cladde & Belma för Cladde ville säga något till mig som han inte kunde förklara på msn så det så! Nu ska jag se på titanic (som jag aldrig sett förut faktiskt) och äta frukost och försöka att somna om lite. Videoblogg kommer upp idag.


Men gulligt, eller inte?


Will you be there?


Skola idag, gjorde prov efter skolan och det gick faktiskt riktigt bra! Sen så köpte jag ett par jaguartights efter för att belöna mig själv, hähä! Pratade btw med Emely hela lunchen och en timma efter skolan, vad gör man när man saknar varann? :D Sedan så gick jag ut med Belma och så har jag kollat på The Last Song, har väntat en timma så ska kolla klart på den snart, vi ses imorgon älsklingar!

RtotheUtotheVtotheEtotheJtotheDtotheA!


Hähä det ska stå året!
Bild 1: Min naturliga hårfärg, hade samma längd i alla hårstrån typ
Bild 2: Klippte uppklippt, ser värsta tunt ut, jag vet! :O
Bild 3: Färgade mörkbrunt
Bild 4: Skaffade löshår
Bild 5: Håret blektes och det blev inget löshår
Bild 6: Färgade håret och klippte lugg, så ser jag ut nu!


Pluggat bara fär att jag är duktig, vi ses imorgon!

SALUT!
Kommer hem, vad hör jag? Min bror sjunger rammstein, haha. Gå in på spotify och lyssn, har asont i huvudet så det blir ingen träning! Om det blir bättre med huvet blir det träning på min träningscykel som jag har i rummet :D nice och ha det va? Skola idag och inget speciellt hände, eller jo!

Haha det regnade när vi var påväg tillbaks till skolan, så jag och amanda tog våra tröjor över huvet, jag såg ut som en gumma - haha! Men hon hade en skjorta och såhär såg hon ut:


Haha min muppbrorsa från förorten (vi kallar varandra det på skoj) ;)

Sedan så går hon sådär och ser ingenting, sen kommer en främling och kittlar henne? Jag trodde hon kände honom, sen typ tar han bort skjortan från hennes ansikte och ba HEJ och han var värsta ful! HAHA ofta man bara går fram till någon och gör så? Dagens samhälle alltså, hähä. Lite kul var det i alla fall :D

Nu måste jag plugga, har 2 saker att redovisa imorgon! Ses! :*


Bang bang


I'm just a person but you can't take it
Tog lite foton bakom fönstret, mhihi!


Ska plugga nu, i sängen! Mysigt :D

SCHOOL IS COOL - öhm, ja?

Jag just nu, hähä.


Skola idag! Vi hade skolval & skoljogg, jag fick springa med träningsvärk och det förstörde allt :/ men nästa år, då jävlar! Ska ta en dusch nu, segar bara just nu och sen blir det att plugga!


Tillbaks


En speciell videoblogg som folk inte kunde kommentera på min förra blogg, så kommentera nu peps!:*


Kom hem från träningen nyss, känns som jag ska falla ihop när som helst! Nu ska jag äta och duscha, sen dejtar jag sängen! Imorgon är det skolval & skoljogg i skolan, streck punkt streck!

Nu: träning


Bilden är inte speciellt fin men, vi ses när jag kommer tillbaks!


helu

helu

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0