Låt inte killar påverka er.

Den här texten hittade min vän Arlinda på facebook och han har ju väldigt rätt men också är det upp till oss tjejer att inte låta killarna påverka oss, eftersom att de ska älska oss för de vi är inte för våra bröst, vår rumpa osv. Så gör inte till er för killar, gör saker som du känner dig bekväm i. Du behöver inte fota värsta sexuella/sexiga fotorna för att få killars uppmärksamhet, för det finns många killar där ute som kommer gilla en för andra saker, jag lovar och det kommer med tiden. Så låt inte killarna sänka er och bete er inte som horor för de!

 


Dagens inköp

Ur&Penn, 79:-


Elaka kommentarer nr 2


Jag ramlar, haha.


Kommer en till lite allvarligare videoblogg senare och imorgon ska det komma upp en rolig som alla ber om hela tiden ^^

22/5

Hajsan! Idag har jag inte gjort något speciellt, grillade förut och så har jag pluggat, det ska jag fortsätta med. Jag måste komma på vad jag ska skriva för mer peppande inlägg, hihi tänker på det hela tiden men när jag väl sitter framför datorn så poff glömmer jag vad jag tänkte på att skriva. Men en bra grej är att skriva ner på papper vad jag har och skriva så fort jag kommer på något och sedan så skriver jag om det på bloggen, ja, asbra, det ska jag göra. PUSS

handikapptoa i skola med Emely ;);););)


Kanye West

Video: Kanye West at Coachella 2011 (Full Concert) from IAN+BE on Vimeo.

Jag har stöttat dig hela tiden, för jag älskar dig och din musik och jag bryr mig inte ett skit om vad andra tycker precis som du sa på den här konserten! Glömmer aldrig way out west 2007, skulle vilja se dig i år igen men du är den enda bästa artisten som kommer så jag väntar tills du kommer utan en festival. I ♥ Kanye West


Gårdagen

Kom dit vid 10 och dansade tills 2 då fötterna började värka! Hade sjukt kul med mina bruttor och musiken var inte sådan man kände igen men den gick bra och dansa till i alla fall, tycker det är roligare när man kan låtarna. Jag har inte så mycket mer och säga, tackar för en underbart rolig kväll till alla som var där och gjorde den! :D


Gårdagens outfit

Tröja: Monki

Shorts: Från Bosnien

Bälte: Gina Tricot

Väska: Gina Tricot

Nitar: Panduro Hobby

Gårdagens smink var inget speciellt, bara att jag hade lösögonfransar och att jag fixade ögonbrynen!

Ring från Glitter


Ring från Glitter

Ringar fråm H&M


Nu drar jag mot Lovisa, 100% party!


19/5

God kväll! Ska strax gå och lägga mig men kom på att jag måste sova. Men imorgon blir det fest och det ska bli nice! Idag hade vi i alla fall en halv hemstudiedag och jag fixade faktiskt svenskan i skolan vilket var jätteskönt, så prövade jag kläder med Julia på h&m, gosh vad snygga kläder det finns på h&m nu! DÖR. Ses imorgon, måste ta en massor med bilder för en ny header och plus har jag bildbrist.

@copyright

haha små händer man har!

 


Sämsta bloggerskan ever.

Åh! Jag suger på och blogga, men från och med nu så lovar jag att uppdatera med bilder och sånt varje dag och jag hart faktiskt massa och snacka om. Glömt bloggen ett tag :( Men ska förbätra mig! Vi lägger lillfingret på det!


Det var ju ett tag sedan.

Gud vad jag måste bli bättre när det gäller uppdateringen, men just nu har jag mycket skolarbete och jag håller på med designen men jag lovar att förbättra mig så fort jag har mindre och göra!

Den här har min bror ritat, är den inte cool eller?


Människor ibland...

Jag stör mig på:
* när folk hackar på andra människor för saker de har på sig eller hur de ser ut eller vad de gör.
* när människor dömer folk efter utseende, internet, rykten m.m.

Seriöst, låt folk vad de vill och mind your own buissness (haha tänker just nu på Fresh Prince of Bel Air ---> http://www.youtube.com/watch?v=rdSWk6RerQ0 ). Om en tjej t.ex gör ett misstag och du kallar henne för t.ex- hora för det, varför? Alla gör misstag, inget onaturligt, man tänker sig inte för hela tiden. Hur någon ser ut, seriöst varför gå efter utseende? "Herregud, euw så ful, varför pratar du med honom?" För att jag kanske inte bara går efter utseende och vad andra tycker?! Man är ju en helt annan person på internet också och man dömer inte folk försen man träffar de första gången? Rykten då, gud vad jag hatart! Samma sak som internet, lyssna inte på andra utan lär känna personen först! "Jag har hört att den har blablabla", och det är något du har hört men vet du det? NEHE! SÄGER BARA:



Kandii

Jag har så ont i huvudet, så jag orkar inte bloga! Men igår var jag med Henke, Julia och Emely och så åkte vi karuseller och mitt huvud gör så ont. Har köpt pärlor och så, sitter och pysslar med de just nu. Men ska plugga nu, puss.

Mot skolan!


Plur (rave) style




Bilder från google, klicka för en större bild.

"PLUR är en förkortning som står för "Peace Love Unity Respekt", citerar amerikanska terminologi, en trossats eller mantra av ravekulturen"- Wikipedia

Sökte på den här stilen och jag är helt kär, deras budskap är något jag alltid velat ha (fred osv) och stilen är så fin, äslkar färgerna och allt färglatt. Sakta men säkert ska jag nu ändra min stil till den här, mest på smyckerna men lite på kläderna med, färgglad ska jag bli nu! Vad tycker ni om den här stilen?



RSS 2.0