Söndag - tips mot torr hud!


Finns på apoteket
De här produkterna är sjukt bra, huden blir babylen! Vet inte hur mycket de kostar men under 100 :- i alla fall. Natuviveprodukterna luktar granatäpple så de luktar lite godare än den andra krämen.


Söndag


Tröja: Bon a parte/Shorts: Bosnien/Tights: Gina Tricot Vaknade 7, vet inte varför. Sen så kände jag mig seg så jag tränade 15 min på min träningscykel, nu är jag jättepigg! Kände så igår med och så tränade jag ju basket och så blev jag pigg och trött mot kl 10 på kvällen, ska göra så varje morgon! Idag drar vi kanske till bodaborg, om vi nu får skjuts? Videobloggen behöver klippas men kommer antingen upp imorgon eller senare idag.  Här får ni bilder från resultatet av städningen igår (glömde fota skrivbordet, men aja):









Fotografi: Morris






Nu har jag...


Eller det var ett tag sen, men aja, hehe.

Fokus på bdb klockan 19:05! Nice! Det blir hemmakväll idag och jag är på sånt humör, ska städa lite mer sen sätter jag på en film tror jag. Imorgon blir det bodaborg med Julia, Olivia, Viktoria, Davve, Emma & Wille! Kommer bilder och lite tips sen! ;)






hahahaha



Dejtar duschen


Körde match, förlorade med 27-55 sen så åkte jag till farmor och fick 100 kr! Yeah! Nu ska jag duscha, sen spelar jag in en video och lägger upp den. ♥


Mobilblogg

Är hos farmor just nu. Spelade match förut och vi förlorade med 27-55. Gjorde i alla fall bra ifrån mig. Ni får en video sen och nu ska det bli av!

Höstlov!

Det är sjukt nice, sen har jag prao 2 veckor efter så ingen skola på 3 veckor, fast måste ändå jobba hemma hehe. Idag var jag med Emely efter skolan, när hon gick hem tittade jag på skräck med bror. Ska sova nu, match imorgon :C




Om bara håret kunde hålla sig!



Bästa mobilkameran ju!


Konstig tanke

Tänk om man skulle blogga hela tiden och om man skulle vara och bajs och verkligen sa allt i detaljer bara "korvarna var riktigt hårda idagf, säkert kycklingen jag åt igår" hahaha, lite barnsligt men ändå roligt hahaha min humor fast jag har allas humor men tror inte något någon skulle garva åt - om du gör det, comment! Phaha, ingen videoblogg för jag var för trött, bjuder på en bild som är taget just precis nuuuuu.


Gud vad ful! Oplattat hår osv, men inlägget blir tråkigt utan bilder xD


Mobilblogg

Sitter utanför skolan med julia, alex, henke och ska snart hem. Kommer med en videoblogg ikväll.

Torsdag - god morgon!


Cardigan: Monki/Linne: Bon a parte/Leggins: Pieces Assesories


Kör på vågigt idag!


Sovit gott? Det har jag iaf! Ska dra mig till skolan, vi ses senare idag! :)

God natt!

Träningen var rolig och gick bra! Pluggade innan och ska fortsätta sen blir det sängen, sov sött vi ses imorgon!


Hahahaha så klockren! Saknar sommaren, det här var typ i maj när vi pratade om sommarlovet titta vilka blekisar vi är! Hähähähähä


Hemma!


Fast det var ett tag sen, men skolan idag var ganska rolig! Ni får lite bilder från dagen eftersom att Arlinda har önskat mer bilder på mig och vänner, ska upp och göra en videoblogg sen blir det och plugga ;)






Haha Ludde satte sig i mitt knä sen så brakade stolen hahahaha!






Åker buss

Rubriken beskriver allt. Jag bloggar bara för att jag har tråkigt. Jag har ont i magen och min idrottslärare är snäll!

Mobilblogg

Sitter just nu i skolan och i eftermiddag får ni en videblogg!<3 älskar den här mobilen

Tisdag - ny mobil!


Cardigan: Gina tricot / Linne: Bon a parte / Jeans: Carlings


Skola idag, and guess what? Jag har fått vg i matte, niiiiiiice! Efter skolan pluggade jag svenska sen stack jag och pappa och köpte sony ericsson w995, skulle köpa sony ericsson aspen ironic men den var värsta seg eftersom den har windows plus så är det en företagsmobil, sony ericsson w995 är anpassad för det jag behöver och det var många som tipsade om de! Ska sova nu, jag gillr inte efterlyst - lääääääääääääskig musik och läskigt! God natt :*

Mobilen (L)

Skulle dricka te...


och så böev det såhär ja! Igga håret och facet, okej?


Måndag - dagens fråga!






Måndag


Collegertröja: Gina Tricot/Linne: Bon a parte/Leggins: Pieces Assesories


Hej! Jag gillar inte måndagar, skola idag och det var bara planering. Ses ikväll då ni kanske får en videoblogg men ni ska få en dagens fråga i ett annat inlägg!

Utkast: Okt. 24, 2010




1. Silkesdroppar från Loreal Paris: de här är sjukt bra! Använder de varje gång jag tvättar håret och håret glänser och blir jättelent. Ni hittar de på hårvårdsbaren för 99:-!
2. Duscholja & ansikts och kroppstvätt: huden blir så len av det här! Det är bara att skrubba lite och tvätta så blir huden jättelen, luktar inte så gott men det har man duschgel till! ;) Ni hittar de på apoteket!


Ett bad var sjukt nice! Ska måla naglarna sen dejtar jag sängen hela natten, uppdateringen vecka 43 kommer vara lite seg eftersom det är mycket och göra! Men jag ska försöka att göra åtminstonde ett inlägg per dag och imorgon får ni nog en videoblogg! :)

Söndag - just nu!


Ska bli nice :)


Söndag-update

Hej mina korvar! Mår jättedåligt just nu och jag har bara vart seg idag, förskyld och grejer. Puss


Sorry

Vart på disco (igår), det var nice! Jag, Emely och Julia fick alla och dansa! Sov hos Emely igår också, roligt! Ikväll blir det att mysa...med mig själv, haha. Är det någon som kommer ihåg det där programmet på mtv där människor försökte få sin homemade kändiskille/tjej? Vad hette det isf? Öronmuffarna och bh:n kom igår, bläddra ner lite så ser ni bilder på de och så kommer ni få se det i outfitbilder, puss.

Känner mig så vacker *hosthost*


Torsdag

Alloha! Skola idag och jag stog i cafét :( men nej det funkade, haha sen efter skolan hade jag och Henke lite roligt med karate, mahahahaha! Missade träningen för jag hade inget busskort och ingen sjuts :( bajs! Aja får träna på träningscykeln, vi ses :)




Onsdag - trippeltång!


Älskaaa!


Hej! Idag var jag i skolan, vilket var helt OK. Sen så stack jag till Mediamarket med mamma och pappa och fick trippeltången, åååååååååååh prövade sony ericsson w995 och den verkar bra, men sen hittade jag sony ericsson aspen ironic som verkar bättre (nice att man får pröva) och den var värsta skön, vill ha och ska spara fast det kommer ta fem månader, eller så får jag den och inte får månadspeng på 5 månader, vad tycker ni?


Någon som har den och kan bedöma den? Jag älskar den! Finns harpan på den, haha.


Tisdag

Idag har det inte hänt så mycket, men jag hade ph i skolan och jag ligger bra till. Måste redovisa franska och matte, men ska plugga nu, bjuder på en bild fast mitt hår har lockat sig annars har det hållt sig ganska bra idag! Jag åker till min bror i Malmö 5 november, wiiiiiiiho! Saknar honom! Ses kanske senare då jag bjussar på en outfitbild och kanske en videoblogg mina kära.



Men haha


Måndag




Hejsan! Måndag idag vilket var tråkigt och jobbigt. Jag har jätteont i huvudet, nu ska jag plugga. Vi ses imorgon! Hej då!

Söndag - dagens fråga


God kväll! Pluggat sex & samlevnad idag, bra va? Sen träffadde jag Ajla & Arjana i två timmar. Vad är grejen med sexualkunskap egentligen? I don't get it. Imorgon är det skola, har btw hittat en bra plats att ta mina outfitbilder, om ni vill ha mer sånt? :)

Söndag - morgon


Har ätit frukost och dagen kommer spenderas till en massa plugg.


Lördag


Idag är det lördag och jag har pluggat. Ville bara uppdatera er, ska nog bara mtsa resten av kvällen.


Musik: Bruno Mars

Efter att jag hörde låten Billionaire med Travie McCoy och Bruno Mars blev jag kär i hans röst, sen kom Just the way you are och så har jag lyssnat på hans album "It's better if you don't understand", han har så fina texter, så fin röst, så fint utseende, jag blir typ kär, haha. Så nu har han blivit en av mina favoriter, gå in på spotify och lyssna lite på honom, ett tips bara!


Kom hem nyss, nyckeln fastna typ i nyckelringen - hur lyckas man? Har prövat öronmuffar och de passar bra så ska nog klicka hem 2 par från H&M :D visar de senare, eller bläddra ner lite så får ni se. Ska göra kladdkaka nu, blev lite sugen. Vad önskas från mig ikväll? Videoblogg? Kommentera vad ni vill ha, haha :D

=D

Hejsan! Sitter i skolan med Emely och har det lite kul :) Ska hem snart men först prövar jag lite öronmuffar :) FREEEEEEEEEDAG idag! =)

Nice

Skola till 15 idag! -.- Slöjd i tre timmar, kändes som jag skulle somna, för er som vill veta så broderade vi. Sen tränade jag 16-18 och vi fick en tränare med spansk brytning så ibland förstod jag inte vad han sa? Men det var riktigt skönt med träning, ska duscha och äta sen blir det att plugga matte. Det var riktigt bra träning, saker jag behövde öva på innan matchen på lördagen! Vi ses imorgon, hej då!


Fotografi: Ögon & inge fokus




Redigering och foto av mig!
En av de sakerna jag gillar med mitt utseende är mina ögon, de är brungröna och glänser! Me like, vad tycker ni?





Man ser jätteläskig ut när det inte blir någon fokus! Bilderna blir mörka och det ser ut som ett läskigt gammalt foto, speciellt det sista fotot! USH D:


Oj!

Jag sov från 15-18, ajaj. Nu måste jag plugga och äta! Ändrat designen lite, tack Josse för hjälpen med bakgrunden :) Vi ses imorgon!



I skolan

Detgår fortfarande inte att ändra bakgrundsfärg på bloggen.Men jag gfår väll fråga runt liteannars vet jag inte vad jag ska göra! Några förslag?

Idag går vi bara i skolan halva dagen, nice! Seeeeeeeeegt mellanslag hääääääär! 

arlis här

tjena bitches arlinda här :D
skulle fixa ruvejdas blogg men bakgrunds grejen är wierd?
jaaaaaaaaa, men, tänkte bara göra ett gästinlägg nu när jag endå var inloggad,
o juste, jag är bäst :D


Kläder & smycken: Öronmuffar

 

Finns på H&M för 39 kronor styck, har kollat runt lite i olika affärer men de här tycker jag är snyggast! Problemet är att de bara finns på internet, jag vet inte hur jag kommer se ut i de eller om man kan justera de efter sitt eget huvud. Vad tror ni? Kan man det? Jag vill köpa de, ska jag göra det? Jag behöver eran hjälp!


Nu blir det...


träning! Btw går det inte att byta bakgrundsfärg på bloggen, någon som kan hjälpa mig? Det blir bara vitt hela tiden :S


12/11/10




Haha sista bilden, men dagens klädsel!


Skola idag, vi hade typ idrott sista lektionen haha och vi typ fick springa runt med innebandyklubbor och låtsas att de är hästar? HAHA, så kan det vara ibland. Men jag redovisa engelskan, tummen upp! Ska plugga snart och senare blir det träning, en bra dag har det varit!


11/10/2010

Igår var det ju 10/10/10, hehe. Förlåt för den dåliga uppdateringen men det har varit mycket i helgen. På fredagen fyllde Emely år så det var övernattningsfest hos henne! Jäääääääättekuul och galet, haha. Sedan på lördagen sov Olivia och Emelt hos mig eftersom att jag var ensam hemma, vi gjorde pizza (blev jättegod), var på en fritidsgård m.m! Så det har varit en klockren helg men de här helgerna som kommer ska jag bara ta det lungt! Idag är det skola, ska joooobba en massor! Puss :*


Bild från helgen, finns några mer här


Förlåt :(


Här får ni en videoblogg, inte så rolig menmen!


Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har varit seg hela veckan! Inte fått någon sömn osv, ska städa nu och imorgon blir det övernattningsfest hos Emely sen på lördag blir det vara hemma med Emely ^^

Klockrent!


Duschad och "fin" :*


Hej! Festen hos Julia igår var så himla klockren & vi drack inte bara så ni vet! Men vi åt tacos, godism snacks och drack läsk så jag blev typ så himla oseriös så det var knappt sant! HAHA :D Kom hem vid halv tolv (pappa hämta mig, hihi) sen så istället för att sova så sitter jag uppe och pratar med min bror flera timmar i sträck, haha men han är verkligen bäääääääääst! Kan snacka om allt med honom, så himla bra med syskon asså! :D


Foto: Vackra höst! (collage)




Bilder från när jag och Belma gick ut och fotade (redigerade på picasa och jag använde en kompaktkamera, orkade inte lägga upp alla så det blev ett collage), ska ändå använda de flesta till min nya header. Älskar hösten, att värma sig när man kmr hem, så mysigt + blir bilderna riktigt varma och fina! :')


Hej! Gick ut med Belma och fotade lite höstfoton, sedan så stack vi till fritidsgården och kollade på film och hade det roligt med Arjana, Ajla och några andra! :)





 


skolfoto...

hade vi idag! Första med klassen och enskilt gick nog bra, men friendsfotot, haha jag garvade på 3/4 foton, men vi ska väll sprida glädjen? HAHA, sen typ skulle jag stå på en stol och jag ba NEJ JAG KMR RAMLA HAHA alla börja garva sen hade jag och Emely nördglasögon och vi stog båda på kanten raden högst upp :L Hoppas bara inte typ glasögonen vart vita! :O 




Typ såhär såg jag ut, haha!


RSS 2.0