Vi är bäst


Ohyesss.

Fick mvg på hörövningen i engelska steg 20, jag blev chockad när jag fick reda på det! Jag klarade bildprovet, nu vill jag bara veta hur det gick på no:n och samhällskunskapen! Mycket och göra så ska fortsätta och plugga!




BEUTYYYYYYYYYYYYYH


Klädsel


Min hjärna sprängs snart av att det är deadline den här veckan. Mycket att göra och så. Idag har gjort två prov så det är skönt att få det överstökat, sen är det två prov i engelska kvar sen en mass redovisningar! Ska upp och plugga. Köpt smink idag, bara så ni vet!


Mitt hår har växt


mars/april 2010


Nu!

Äntligen har mitt hårt växt, waaaaay :'D tjockare och finare har det blivit! Ett halvår till sen BAM har jag så långt hår jag vill ha! :D Känn på den ni! Ska duscha och måla naglarna nu, sen blire och dejta sängen hela natten ;)


Stå för vem du är!

Kollade på något program på tv idag och det handlade om någon norsk komiker som var från Pakistan och hånade muslimer m.m för att passa in. Det är så fel! Jag är muslim och jag kommer från Bosnien, jag står för det och jag är stolt över det! Känner att jag är lite annorlundare än mina vänner, vi lever annorlundare men de accpeterar mig för den jag är och vi bryr oss inte om vart vi kommer ifrån osv. Jag behöver inte håna muslimer eller Bosnier för att få vänner, jag är bara mig själv och ingen annan!


hahahaha gulligt säger vi


Fråga vad fan ni vill och jag svarar vad fan jag vill! :D


Mhm!

Idag har jag köpt Julias "nyårspresent", köper presenter till folk för det blir ett nytt år eftersom att jag inte firar jul och får ändå presenter av vänner vill jag ge något tillbaks och det för något vi båda firar! :) Ska köpa till Emely, Olivia, Jessica, Emelie & Mia! Har idéer till alla och det är ju bra, nu är det pengarna som är viktigast :)

Vart i skolan idag och inget speciellt hände, men stannade i skolan och skulle göra prov men det blev inte så, satt kvar med Arlinda, Agnes & Cassandra istället ^^


Mupp!


Hahaha ögonen blir värsta konstiga men ge mig de här nördisarna! Ska göra en önskelista nu! :')


Det blev några...




199:- @Vero Moda (märket Only)


330:- @VeroModa


170:- @Vero Moda


129:- @ Joy


Det är en liten rosett på toppen av den och ni får vrida på huvet lite men de finns på Joy för..hm...idk! ^^


Videoblogg


Ohyeeeeeeess hahahahah


Frisk, ohyess.


Testade lite olika frisyrer och ska nog ha uppsatt överhår och lite lockigt i topparna imorgon! :) Har faktiskt gjort en videoblogg som behövs klippas, men måste plugga nu så den kommer väll upp senare eller imorgon!


Titta vem man hittar i handfatet :)


Sjuk

Yes, det är jag. Bajsbläbiusdhfuiaj jag vill inte vara sjuk! Jag vill gå tills kolan, träffa alla, redovisa! Men nejnej nu är jag täppt, har ont i halsen (kmr videoblogg) & har feber (eller börjar få). Idag ska jag plugga och sova, uppdatering kommer suga!


Ledsen Ruvejda


Oj!

Glömt bort bloggen :O Men I'm back! Bloggar inte från min dator just nu så ni får inga bilder! Haft två middagar med släkten i rad för det har varit Bajram ya know! Idag ska jag läsa ut 2 böcker så har fullt upp hela dagen, men pusshej!


Äntligen lunch!

Haha, har vart med knattarna på dagiset och de är så¨tråkiga! Roligare med 4 och 5 åringar, för de pratar mer och så! Menmen ville testa på lite. Väntar på att mamma ska göra klart maten sen äter jag och så drar jag. Ses ikväll :]

 


God natt!

Idag har jag varit med barnen, men baaaajs jag blev försenad en timma! :$ Men de förstod mig vilket var skönt! Är snart klar med matten, sen är det bara mellansteg kvar! Kl 19.00 gick jag på basketmatch! Dolphins vann md 101-82!!! Dolphins är bäst! Men haha en som satt typ under oss var fan som en coach, fick väääärsta dampet bara "VAD FAN GÖR NI?!" och när några skulle gå, de ville ju gå förbi honom men sen haha när de kom på att han satt där gjorde de värsta ansiktsuttrycken bara "Oh no!", snacka om att jag dog av garv! När jag kom hem ser jag att min bror har skrivit "jag är bajsnödig" på min fb, hahahaha. Oj vad mycket det blev nu, men puss!


Bajram Šerif Mubarek Olsun, till alla mussar därute ! ♥


What's my name?






Fick den här skivan när min bror kom hit, glömde berätta att han skulle komma! Något vi båda har gemensamnt är att vi gillar HipHop, även om jag inte har nämnt det så mycket i bloggen så älskar jag verkligen hiphop! Då menar jag inte 50cent hiphop, utan riktig hiphop :) Men kan lyssna på all musik och har lite blandad musiksmak, men hiphop är favoriten!


Ska fixa lite bland mina bilder så det blir mer ordning där och jag ska göra lite sådana här texter som jag har ovan där det står "EN PRESENT!" så ska jag ha tex till dagens outfit osv :) Sen ska jag bara ta det lungt. Har dansat och pluggat idag. Vill ni se video när jag dansar? Önska önska önska!


Det här är naturliga jag och jag skäms inte för det!

Trötter

Är sjukt trött! Har varit och hälsat på tomten ute i skogen med ungarna, hahaha. Vädret var inget vidare, regnigt och tråkigt! Men fick lite barndomsminnen tbx när jag var där. Har inte så mycket att säga, blir plugg nu sen  blir det dans. Läs min blogg om Bruno Mars, startade den igår ---> http://www.marsbruno.blogg.se <--- :)


You can count on me




2 pics från dagen


Hej! Idag har jag knappt gjort någonting, kollat på Bruno Mars hela tiden! Han är så himla snygg måste jag bara säga, så sjukt fin och vilken charmör han är hahaha :') Är beroende av honom, känns som typ jag känner honom eller asså det känns konstigt som att jag ser honom varje dag. Men en bra sak har jag gjort idag och jag har skickat kläder till Myrorna - bra början va? För er som inte vet är min största dröm att förändra världen. Fixat och trixat lite i stilmallen, men allt är inte klart än!

Loves gonna get you down

Idag är det inget planerat, ska vara hemma och städa + plugga. Har mycket och göra förstår ni! :O Drömde att jag skulle börja djäkne, hahaha! Sen att jag träffade Eminem hahaha lite roliga drömmar :) Igår var jag med Ajla, Minela och Arjana hos Ajla för hon fyllde år, grattis gmn :')

Vi 4 haha.


Med bästavännen!

Rubriken beskriver allt fast hon sover. Igår kollade vi på Orphan som jag redan sett men uuuush vad hemsk den är! D: Sen bakade vi pizza, åt godis och så. Vi såg också Ung&bortskämd och Pensionärjävlarna eller vad det heter, hahahahaha! Älska Daniel i ung & bortskämd! Blev ingen dans för aulan va inte ledig :( Jag vet inte vad vi ska göra idag men vi ska starta dagen med filmen Frozen. Lägger upp bilder ikväll!

Jag älskar dig Emely!


Torsdag

Idag praoade jag, har inget att berätta om dagarna läängre för det hädner inget hehe. Men imorgon ska Emely sova hos mig och vi ska till fritidsgården och hyra aulan och dansa sen kolla på film och ha det myyys! Träning blev det också, ajajaj nu har jag ont i lillfringret fast det gick bra på träningen! :) Hej då!


Onsdag

God kväll! Sitter här och pluggar, duktigt va? Har en massa saker och göra efter praktiken. Det var en bra dag ida gpå dagiset, fick lite ont i huvudet när ett barn grät hela tiden men det la sig. Blev ingen träning igår för mina skor var borta men de va visst bortglömda i arenan, hehe. Har inte så mycket att säga bara att det är kallt och sliskigt ute :(






Hej!

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, har ingen anledning faktiskt. Min prao har börjat och jag praoar på mitt dagis, får lite tillbakaminnen där ja! :D Men det är kul, gillar barn som är snälla fast alla hoppade på mig igår och idag hahaha. Det snöar här, myyys! :') Ska göra matte och brodera nu, sen blir det träning och sova :)



Åker hem idag :(

Hej! Åker hem idag vilket är sorgligt, kommer sakna min bror. Det kommer säkert lukta fis på tåget och så kommer det vara försenat, direkt när jag steg in i tåget i fredags lukta det fis :( Igår var vi hos min brors flickvän till typ 12 på kvällen och jag råka somna när vi kollade på tv, haha pinsamt :$ kunde verkligen inte hålla ögonen öppna! Hoppas ni haft en bra helg, min har varit klockren med bröderna! Ni vet att jag är i Rosengård? Laserturken in tha hoood! Hahaha.

men hahahahahahahahahaha bjuuuuuuuuuuuder!


I Malmö

Förlåt för dålig uppdatering men var ute hela dagen igår och promenerade med bröderna. Jag såg Lazee oc Adam Tensta :* Tåget blev en timma och en kvart försenad, så typiskt. Idag ska jag träffa brorsans flickvän :') Ha det bäst!

Inköp




Bästa mobilkameran seriöst! Men de finns på ur & penn för 25 spänn :)


4/11


Tröja: H&M / Leggins: Pieces Assesories


Muppen


Inget speciellt har hänt idag. Träffade Ajla och vi gick till stan, bokstavligen (4km)! Duktigt, right? Köpte ett par örhängen som jag visar i nästa inlägg. Åker till Malmö så uppdateringen kanske är låg, idk. Men jag försöker blogga innan jag drar imorgon :*

Torsdag - bilder från igår




Gårdagens outfit + en partyväska!


Tog inte så många bilder igår men gissa varför? För jag dansade hela tiden. Först när vi kom dit dansade ingen så gick vi in och dansa själva på dansgolvet och fick igång alla, haha. Det var så klockrent! Träffade Emma som jag inte träffat på 6 år och jag blev så glad, haha vi var lite galna. Det skulle bli bäst och det var bäst! :') Ingen alkohol häller!

3/11

Förlåt för att jag aldrig uppdaterade igår men var aldrig hemma elelr vid datorn. Var med Emely och så. Har inte så mycket att säga, kl 6 kommer Ajla hit och vi ska fixa oss till discot som är ikväll. Kommer bilder innan vi går och imorgon från discot också :)


hahahahahahahahaha


1/11


Lite grejer jag vill ha, plus ett par örhängen från Ur & Penn som är som skruvar (25.-) och ett armband med spikar (89:-)! Ge mig pengar!
Men det finns faktiskt knappt något i några affärer längre och jag har nästan tillräckligt mycket kläder så det är nice, önskar mig ara det här sen blir jag nöjd! ^^




Gick ut med Ajla och Arjana och hade det kul. Sen gick jag och Ajla till HH och va där med Mosab, killen med liten hjärna hahahaha :) En bra dag, ses imorgon!


Muppar



1 november - bilder från igår



















Hann aldrig fota alla så det blev såhär istället :)


Kan berätta lite om igår. Vi kom dit någon gång vid fyra och Olivia, Emma, Davve och Wille hade inte kommit en. Olivia och Emma visste inte att vi skulle komma (vi hade ingen skjuts innan) men de blev chockade när de såg oss. Sen körde vi massa banor och det var jättekul! Maten där var sjukt god, spökhuset var inte så läskigt och i förra inlägget berättade jag om när vi blev skrämda. Klockrent med bästa smurfarna!

1 november idag och första dagen på höstlovet. Sen blir det prao två veckor som ska bli skönt det med, men måste ändå göra lite arbeten för skolan. Idag vill jag ut och fota med någon vän, sen umgås med lite vänner! :) Hoppas ni får en bra start på veckan!

Söndag - hemma!

Är hemma efter en klockren dag på bodaborg. Jag blev typ skrämd av några spöken, satt i ett rum sen sätter sig en av spökerna och bara sitter där. Sen ba ööööööööh och vi ba aaaaah, hahahhahaha. Och så kom en tjej och grät, eller ett spöke :| Bilder kmr imorgon :*♥


RSS 2.0