I think I'm falling for you

Jag är så lycklig, jag gillar killen, han är väldigt fin. Kände för att säga det bara! Sitter här och städar, skall dejta sängen snart. Har pluggat och varit jätteduktig, imorgon blir det redovisning i franskan! God natt!


Ni får en jättekonstig bild där det ser ut som jag ska skita på mig från Gamleby


Who's that chick?

Hahahaha, jag och Julia har spelat in en video ni måste se den den kommer upp idag. Vi ska dra oss mot stan och äta, sen går jag väll hem och pluggar. Jag är väldigt kär i Julias mössa.




@ Jullan

Kom hem och hade glömt nyckeln så jag stack hem till Julia och väntar nu på att föräldrarna ska hem, ses hemma ;)

Bild från i somras på oss!


I'm not lovin you the way I wanted to


God morgon! Ännu en måndag, en start på en ny vecka. Skall redovisa engelska och franska i skolan den här veckan är det planerat. Har bara mascara idag, ska nog sluta med puder & foundation. Jag vill ha en mössa, inte den mössan jag har nu (den är för varm för att ha inomhus), jag vill ha en "hängmössa", ge mig det mamma? Ska dra mig mot skolan, hej då så länge!


Everything you do is super fucking cute and I can't stand it



Blä på mig idag, känner mig så ful!
Nu är jag klar med rummet och ska sprätta min tröja som jag tänkte på i sista sekund, det rullar en massa tankar i mitt huvud så jag glömmer saker. Har sett klart på både säsong 1 & 2 av Fresh Prince of Bel Air och laddar nu hem säsong 3, om det nu blir klart ska jag kolla på det sedan blir det att sova, tror inte att det blir några mer inlägg idag, så vi ses imorgon om jag nu inte gör något mer inlägg.


Don't let them say you aint beuthiful

Vad gör jag? Jag städar, fast det går jättedåligt om jag nu ska vara ärlig. Facebook tar över och jag är övertrött, skall nog ta mig en promenad med mamma sedan. Har bara lite av garderoben kvar, hyllan och skrivborder, ska ta tag i det här nu, dunka lite musik och lämna internet ett tag (förutom Spotify).


I love you


Hey Mama, I wanna scream so loud for you, cuz I'm so proud of you
Let me tell you what I'm about to do, hey mama
I know I act a fool but, I promise you I'm goin back to school
I appreciate what you allowed for me
I just want you to be proud of me, hey mama





Runaway from me baby


Hahaha omeglestyle!












Lite slumpade bilder från bion i fredags, hade en underbar kväll! Vi var 11 tjejer men några är tyvärr blyga för kameran!


It's the hard knock life for us


Bilden finns här för att inlägget blir tråkigt annars, osminkad och oplattat hår!
Vaknade 10 idag och sov tyvärr för länge. Har fixat lite i min röriga garderob och skall fortsätta, har många kläder som ligger på golvet. Jag har drömt om sama kille nästan varje natt, han går i min skola och det känns så skumt när han går förbi, jag har en liten fin fantasi känner jag.


Heal the world, make it a better place.

Två barn springer. Den ena för att skolan är slut, den andra för att inte bli skjuten.
Två barn ler. Den ena för att matteprovet gick bra, den andra för att den klarade sig ifrån en bomb.
Två barn gråter. Den ena för att den inte fick en mobiltelefon, den andra för att föräldrarna dog.
Två barn i världen. Den ena är 10 år, den andra blev bara 9 år.
Vi är lyckligt lottade.
Det var slumpen.
Slumpen.





Ska dra till faster

Yes, vaknade vid 10 idag och har sedan dess gjort iordning mig och pluggat. Vi ses senare!

Jag är hemma

Ouff, vart så upptagen så det blev väldigt dålig uppdatering idag, somnade när jag kom hem från skolan så att jag missade träningen - bra Ruvejda bra! Sen blev det bio med brudarna, filmen var så bra och jag var lite flum. Någon sa "Vad är erat problem? Håll käften" och Cassandra svarade "Du", hahaha klockrenaste och snyggaste killen i filmen så att man dog. Bilder kommer upp imorgon ska sova nu.





Hej då!


Nu drar jag mig mot skolan, hoppas ni får en bra fredag sötfisar!


God morgon!


En jättetrött och irriterad Ruvejda
God morgon på er! Vaknade mitt i den underbaraste drömmen jag någonsin drömt, huvudvärk & mens - fins kombination? Nu är jag jätteirriterad och är inte så taggad för skolan, men man gör vad man måste. Ska duscha nu för jag känner mig så äcklig, gör fler inlägg när jag kommer hem.


Now I just wanna let you know, earthquakes can't shake us.

Jag är så irriterad, ååååh! Skolan gick bra och så, efter skolan åkte jag iväg till farmor men bajs att man inte fick en spårvagn (som jag verkligen älskar att åka) och fick istället åka buss, det tog 20 minuter för den att komma (den går varje 10:e minut), sen så när jag skulle åka till träningen så skulle det ta 20 minuter för den att komma, efter typ fem minuter står det 1 timma?! Men herregud, de borde fixa det här med bussarna och spårvagnarna här - det verkligen SUGER. Bara för det skulle jag få en halvtimmas träning och det sket jag i så jag ska träna här hemma, men ville verkligen träna basket och nu är jag jättearg! :@ Avslutar inlägget med en bild från idag och sorry för ett långt inlägg var tvungen och berätta det här och skriva av mig.


Håret har hållt asbra idag (y)


Dagens klädsel




Förlåt för dålig kvalité, kameran är urladdad så fick ta med mobilen!


Nu blir det och...

BADA! Ska bli askönt efter en sådan här dag, samtidigt ska man plugga (läsa en bok på engelska) vilket är bra! :) Bloggar efter badet ;)


Bild från dagen, hihi inga strumpor (a)


Just to get by


I videon visar jag mitt inköp och frågar vilken remover är bra (för både ögonen och ansiktet). Men ska tvätta löshåret och duscha nu, puss!


I'm not the type to get my heart broken

Hej! Skolan idag var rolig, jag och Arlis är så bäst asså! Ska nu gitta mig med mamma till HC och handla lite skönhetsprodukter, fotar allt och visar när jag kommer hem. Det går också asbra för mig i skolan, jag känner mig så duktig nu för tiden :)


Fick btw jättemånga komplimanger i skolan idag för mitt hår, många tyckte det såg naturligt ut. Vad kul och tackar! :)


I'm out!


Jag idag och jag vet att min arm ser fet ut, för jag typ trycker ihop den , haha!
Har lockat hårert nu, eller gjorde löshåret igår men ja det var inte så mycket att göra mer, sedan så har jag kollat på alla mina favoritbloggars inlägg som ja missat. Ska nu dra mig till skolan, hoppas ni får en bra onsdag!


I wip my hair


Fick babyliss iCurl idag, wii! Men ja skolan var nice idag, fick vg i matte! Sedan så hade vi idrott och vi sprang ganska mycket där, efter skolan gick jag på stan med Arlinda och hittade finaste kavajen på H&M som jag kanske köper imorgon med mamma. Hade också utvecklingssamtal och fick beröm av min lärare, asbra och känner att ja verkligen är duktig i skolan nu! (: Sedan blev det och köpa babyliss iCurl och dra sig hemmåt, blev ingen träning - den var inställd!


God morgon!


Bilden tog jag nyss! Ska dra mig till busssen nu, ville bara meddela att uppdateringen inte kommer vara så bra idag för jag ska ha utvecklingssamtal och stanna kvar i skolan till typ fem. Men idag ska jag redovisa matten och jag hoppas att det kommer gå bra, bli alltid så nervös innan redovisningar. Sedan ska jag ju träna och köpa babyliss iCurl men det kommer inlägg ikväll :) Hoppas ni får en bra tisdag :D


SÖTFIS!

Det kom jag på igår, sötfis. Hehehehehe! Har pluggat, bloggningen har varit tråkig för har verkligen inte haft något att skriva men ska sova nu :) Puss!


muppN


Hey baby I'm a rockstar


Hey! Satt och plugga och så kom jag på att jag hade glömt och blogga idag, men skolan idag var helt OK men fick saker gjorda i alla fall. Ska fortsätta plugga :*


I can transform ya


It's amazing, so amazing.


Har badat och chillat, ska måla naglarna och kolla på fresh prince of Bel Air, sov sött! :)


Ohyesss.


Sket i och fixa mig, ska ändå ingenstans men nu ska jag ta mig ett bad! Woho! Pluggat som fan så imorgon blir det en redovisning, måste övaövaöva. Fast först chillachillachilla. You know what peps? MIn mamma ska fixa tid så någon kan fixa mina ögonbryn, sjukt nice :D Det är asfint med fixade ögonbryn och när jag själv ska fixa är jag för snäll för mig själv så det tar aslång tid, hahaha. Men blir fler inlägg lite senare :*


Morris bubben!

NAAAAAAAW! Morris är så söt, han har ett godsedjur i munnen och jamar samtidigt som han har det i munnen och så visar han upp det som en hund, gullepluttensnutten!


Min särkatt



Dagen kommer se ut såhär


Kvällens planer


Dagens inköp


:D


Idag blir det att umgås med mamma och pappa, kyss!


fflash

Vart ute sen 6 till nu med Arjana och Belma, det var roligt hehehehe! Så det blev ju en bra fredag, fast jag vill dansa fortfarande. Nu är jag själv hemma och ska städa rummet som är lite stökigt, skrivbordet och golvet (a) Sen blir det att kolla på ngt och ha myspys med mig själv :*


ge mig såna här läppar:* dock inte så seriöst (a)


Tråkig fredag


Hittills har min fredag varit aptråkig. Vill ut och dansa, har sån lust! Men ska ut med Belma snart och det blir nog roligt, men först får man städa ;)


God natt!


Är nu klar med den där dumma uppgiften, trodde verkligen inte att den skulle vara så svår! :| Nu undrar jag vart jag ska ha huvet inatt, hahaha fråga inte vad min katt gör på bilden! :$


-.-


Känner mig allmänt snygg på bilden! Dock har jag suttit med historian från typ 18 till nu? Herregud det känns som mitt huvud ska sprängas, men är klar snart så jag måste hålla ut! Blir nog att ta alvedon sen, har så himla ont i huvudet så ja, inläggen har inte varit så roliga idag men tyvärr så har jag pluggat som fän!


Pluggar historia!


När ska det någonsin ta slut? Sjukt jobbig uppgift vi har till imorgon, önska mig lycka till peps! 


What do I know?

Sitter här och har duschat och så, är jätteseg när vi är lediga men när det är skola går jag direkt upp ur sängen och gör vad jag måste, fast det är kanske för att det typ går på tid? Ska faktiskt plugga nu, göra hemstudieuppgiften som alla säger är jättesvår. Skulle ha utvecklingssamtal men ingen av mina föräldrar kunde tyvärr! Sen blir det träning, puss! :)


Sommarbild, längtar tills sommaren för den kmr bli klockren!


Svar på tal

Anonym: Omg vad söt!:o Kan du visa en för och efter bild på ditt naturliga hår och en för och efter bild när du inte har smink och har smink, du är skitsöt med och utan :$
Svar: Tack så mycket, blir jätteglad. Fixar en bild idag ;)

Ida: Tack för svaren glömde bara en fråga: Vad vill du jobba med när du blir stor, och varför inspiration?
Svar: Jag vill bli psykolog, vad menar du med varför inspiration? Vart jag fått min inspiration är nog mig själv, först ville jag egentligen bli läkare fast det kändes inte som att jag skulle trivas med och jag har alltid gillat att prata med människor, om problem och se hur andra har det + vill jag ha ett jobb som man tjänar bra pengar på!

Ett lite tidigare god natt


Ska nog göra som min kissemisse, men först blir det Fresh Prince of Bel Air!


HAHAHAHAHAHAHAHA


Hittar inte originalet, men hahahahahahahahahaha!


Grattis Cladde


Idag fyller pojken 14, grattis! Hoppas du fått en bra födelsedag :D


Plattat håret


När man heter Ruvejda och har tråkigt så gör man det! Längtar sjukt mycket till sommaren, då ska jag ta vara på varenda liten dag ska ni veta! :) Idag har jag inte gjort så mycket, bara städat och pluggat och så, men ska dra nu det blir nog ett inlägg innan jag lägger mig ;)


Jag idag








I väntan på maten


Väntar på min pasta, hehe. Har inte sminkat mig och så än så outfitbilder och sånt kommer upp sen :)


Goder afton

Vaknade runt 11 och har bara ätit frukost, är jätteseg. Men måste träna nu sen blir det fix och plugg, btw så ska jag fixa min hatt som är helt fucked up så jag kmr kunna använda den sen :) Kommer fler inlägg under dagen!


HAHA :D


Nu är det glassigt!

Träningen gick skitbra, pluggade ju innan som man ser i förra inlägget. Nu känner man sådär att livet är glassigt, fast lycklig är man inte, det kan man aldrig bli? Varför finns det ordet egentligen? LYCKLIG, nej? Det finns alltid något fel. Kan fortfarande inte fatta att Sumo är död, nej, det är bara FEL. Men alla dör någon gång men det tar sin tid och komma över det! Men nu ska jag fixa rummet, det är alltid lite stökigt från morgonen (a), sen blir det att tvätta bort sminket och kolla på Fresh Prince of Bel Air tills man somnar. Är ledig imorgon och i övermorgon, 2 skoldagar den här veckan.. WHAT'S THE POINT WITH THAT? Hm...nu känner jag för att avsluta med en bild, kanske kommer ett kortare inlägg sen ;)


SLÄPPER ÄPPLEBILD, NAMNAM!


Pluggar


Vila frid Lejonkungen


Hoppas du har det bra uppe i det blå och Emely såren läker med tiden, du vet att jag alltid finns här och älskar dig. Jag är fortfarande chockad, att du inte är här på jorden längre, fast du är säkert på en jättefin plats just nu, kommer sakna dig min Lejonkung!


Your my heaven your my hell


Dagens klädsle, min tröja är lite cp hehehe!


Tjena mitt bena jag heter Lena! Nej men hejsan alla läsare, har haft en bra dag i skolan och faktiskt fått mycket gjort ;) Nu ska jag plugga sedan blir det träning, bloggar lite senare idag.

Tips

Mot torra läppar, det här tipset fick jag från Michaela! Du behöver bara läppglans och strösocker, sedan tar du ganska mycket läppglans på läpparna och sedan socker och skrubbar. Akta så att det inte kommer i munnen för det smakar inte så gott, sen sköljer du och vips läpparna är lena som en babyrumpa! ;)

Snigga mina läppar var under skrubbningen, vavava?


FIFÄN

Gud vilken blogglust jag har haft idag, det är bra och det ska fortsätta! Prövade nyss 3 produkter från Clinique som jag fick som test, fifän vad huden andas! Man känner verkligen det och när man använder nr 2 så känner ser man verkligen all smuts som kommer, asbra! Ska nog köpa de när mina neutrogenaprodukter har tagit slut, ska städa nu sen blir det att sussa.


Produkterna!


Bilden


MHM!

Sup homieeeees?! Kom precis hem, nu har man ett busskort! Det är inte kallt ute, det blåser bara fast det är halt, men jag hoppas verkligen all snö smälter. Jag vill ha vår, älskar våren - att kunna ha på sig converse & lukten av asfalten, hehehe! Sen efter kommer ju sommaren ;) Om två månader fyller jag 15, wihooooooooooo byxmyndig, hahahaha skoja men 151515! (a)A(AA(A) Okej nu är jag lite för hyped, känner för att göra en videoblogg ska nog göra det ikväll. MEN FÖRST! Plugga, framtiden är viktig vettöööööööööh. Gud nu blev inlägget helt konstigt, hoppas ni förstod det mesta. Jag ska iaf plugga samtidigt som man se på Fresh Prince of Bel Air! ;)


YES MAN!


Våren är påväg!

Man känner det verkligen, här smälter snön och det är inte jättemörkt ute som det egentligen skulle ha varit! Är jätteglad! :) har nu sminkat mig och fixat håret och ska dra mig till HC för att köpa mig ett busskort :)


17


Hittat ett snabbt sett på min dator så jag kan beskära mina outfitbilder och så har jag ju hittat en plats att ta mina outfitbilder så nu ska det blir mer sånt, kanske varje morgon får vi hoppas på! :)


Svar!

Julia: Varför tränar du? Är det någon speciell anledning eller bara gör du det för att?
Svar: Jag tränar för att det är bra för hälsan, man får bättre sömn osv. Sedan för att gå ner i vikt och få en finare kropp till sommaren, 15 minuter varje dag på min träningscykel + 3 basketträningar i veckan ;)

Ida:
1. Vad e din tro och det du tror finns?
2. Vad får dig att gråta'?
3. Ditt favo minne.
4. Vad får dig fundersam?
5. Din första kyss.
6. Vad är kärlek för dig?

Det var allt jag undra XD

Svar:
1. Jag är muslim och tror då på att gud finns.
2. När jag tänker på olika saker, min mormor, hur livet skulle vara utan det jag har m.m.
3. Hm... way out west 2007! Sjukt svårt, finns så många bra minnen :)
4. Musik
5. Nej, nu blev det för pinsamt :$
6. Kärlek till mig betyder olika, finns kärlek till mina vänner och familj men jag kan också vara kär. Fast just nu betyder kärlek för mig vänner och min familj, mycket kärlek till de! Plus mina läsare ;)

Hoppas ni blev nöjda med svaren, om ni undrar något mer så är det bara att fråga! Ingen fråga är dum! :D

Fix

Nu är jag klar med duschen och ska nu smörja in mig, fixa naglarna, sy löshåret, sminka mig och fixa håret. Kommer med lite tips efter det och dagens outfit. Och jag lovar Ida & Julia som har frågat lite frågor att de besvaras under dagen så håll utkik. Nu ska jag fixa mig som sagt, samtidigt som man kollar på Fresh Prince of Bel Air! ;)




Ser ut som en bebis ffs!


Hoppar in i duschen!


Ni får en 1 vecka gammal bild! Har nu tränat på cykeln och ska nu duscha, kommer med dagens outfit sen (:


Ser på Fresh Prince of Bel Air!



Man måste bara älskart! Ingen har någonsin sagt till mig att det är dåligt, det bästa programmet som någonsin gjorts! Älskar Will Smith, han verkar vara en bra pappa, skådespelare och bara en bra person! Han är inte som alla andra kändisar ya know homie! Såg att jag hade fått några frågor från någon brud som heter Ida, oroa dig inte gör ett inlägg och svarar på frågorna innan jag lägger mig ;)

And I yelled to the cabbie 'Yo homes smell ya later'


Filmen är slut

Bara så ni vet, ska fixa lite saker till skolan så länge första säsongen av Fresh Prince of Bel Air har laddat klart, sen ska jag se på det och samtidigt göra något vettigt. Kyssen!


Bild från Gamleby


Kollar på Alice i Underlandet


Tänkte bara göra en paus så länge, har också gjort en slutreflektion i slöjd. Kommer något mer inlägg senare, ska fortsätta att se på filmen! Bilden är bara för att inte inlägget ska bli tråkigt.


God kväll!

Idag, ingenting händer just nu i mitt liv, har inte något att skriva om. Fast just nu tänker jag mycket, så det knakar och nu är jag jättetrött. Jag känner inte för att blogga egentligen,  har varit så seg efter Gamleby. Vart lite drama där men kul samtidigt. Imorgon börjar bloggandet igen, fast ingen mer 30 dagarsgrej, om ni nu vill veta något speciellt, skriv genom att kommentera! :) Sen börjar plugget igen, men ska ändå försöka att göra fem inlägg per dag. Fast jag har i och för sig mycket studier och träningar framför mig, fast får väll göra en paus ibland i plugget! Eller så blir det lite fler inlägg i samma timma eftersom mamma och jag har begränsat min tid framför datorn så jag kan vara inne på kvällarna typ. Kan de inte visa Fresh Prince of Bel Air, älskar det och kommer aldrig tröttna på det. Ska kanske se om man kan ladda ner det någonstans. Men kommer fler inlägg under kvällen, puss!


HAHAHA, älska!


God natt!

Sämsta uppdateringen, men har verkligen inte haft något att säga. Har bara varit hemma! Men men men nu ska jag sova för jag är astrött! Bildbomben från Gamleby kommer när alla har skickat bilder!


Jag idag, typ!


LALALA!

http://www.youtube.com/watch?v=nUJ6lpORf2M <--- klicka här för att se en video på mig och min bror, haha!

Goder afton, vaknade vid 11 och ska nu träna och städa sen plugga och efter det blir det att träffa Piff! Arjana alltså, ni vet kanske inte det men vi är kända, vi syns på tv, vi är... PIFF & PUFF!


Hemma från Gamleby

Det var ett tag sedan, men snart kommer det en bildbomb från Gamleby när alla har skickat bilderna. Vi har haft ämnerna bild, slöjd, hemkunskap och så har vi kollat på en film om kursen som vi ska jobba med, det var massa drama idag för mig men nu mår jag bra! Uppdateringen sög tyvärr för att jag hade inte tid och ingen internet, idag och igår hade vi inget vatten! Saknar Gamleby redan, längtar tills nästa gång fast det blir den sista gången.


I Gamleby

Uppdateringen suger! Menmenmen, tar igen allt efter! Vi har slöjd och sånt, lackar på symaskinen! LALALALA! HEJDÅ!


Kan inte sova

Jag är jättehyper och flum! TAGGAD för GAMLEBY! Det är typ ett läger för er som undrar, har roliga lektioner där och sover i mysiga rum osv! KLOCKRENT är det, OKOKOK? HYPER, hahahahaha garvar åt allt. Snackar med Arlinda, hej onödigt inlägg? Man ser att jag är hyper, MOWHAHAHAHAH!


Resultatet efter klippningen och färgen


Före


Efter

Blev jättenöjd! Hårfärgen matchar inte löshåret just nu, men det kommer göra det efter 1-2 tvättar! Det är alltid lite mörkt i början, klippningen blev också bra. Ni får tänka på att jag har oplattat hår på andra bilden så det ser kortare ut men det är så att jag bara klippt en cm! Idag har jag packat, städat (vill komma hem till ett städat rum. Imorgon blir det att åka till Gamleby, det ska bli så kul! Uppdateringen kommer inte vara den bästa men ska försöka göra ett inlägg varje dag åtminstonde! Puss!


Bilden förklarar allt


Dag 7 & 8 - Min bästa vän & ett ögonblick i mitt liv

Dag 7:
Min bästa vän heter Emely, hon är en som man verkligen kan lita på och jag har aldrig haft en så bra vän som henne. Jag gör allt för att hon ska bli på bra humör och hon gör detsamma. Jag älskar henne jättemycket, vill aldrig släppa taget om henne!



Dag 8:
Ett ögonblick i mitt liv, jag vet inte direkt vad som menas med det men ett minne i mitt liv var Gröna Lund 2010, klockrent! Perfekt väder, inte så långaköer och karuseller!


Tävling


Ska färga och klippa håret!


Visar för och efter bilder senare


Grattis broder!


Det här inlägget skulle ha kommit upp igår men aja! Grattis till min bror som fyllde 20 igår! Jag önskar dig all lycka, älskar dig och saknar dig! Längtar tills jag åker till Malmö!


Hemma

Blev att komma hem tidigt idag eftersom Emelys pappa skulle in till stan. Igår kunde jag inte blogga för hon hade ingen internet men vi kollade i alla fall på film, lyssnade på musik och snackade om olika saker. Nu ska jag rensa mina lådor på mitt skrivbord, gör fler inlägg under dagen!


Bild från igår, HAHAHAHAHA!


I'm out!


Snart kommer Emely och hämtar mig, sen sover jag hos henne! Bloggar hos henne om hennes internet fungerar! Peace


Men okej?

Jaha, har inte gjort något speciellt. Väntar på att Emely ska komma och hämta mig. Kollade på sweet 16, men herregud vilken överbeskyddande pappa tjejen hade! Han tyckte inte man skulle ha kille när man är 16, de fick inte dansa snuskigt på festen och hon fick inte ens dansa nära killen hon gillade och hon fick inte ens ha en dejt? Man bara HALLÅ? VILL DU INTE ATT DIN DOTTER SKA FÅ UPPTÄCKA LITE KÄRLEK? Det om att dansa snuskigt, själv gillar jag det inte men folk får väll dansa hur de vill - deras problem liksom? Stör mig på programmet, hahaha så överdrivet och varenda avsnitt är likadant. Var tvungen att skriva det här, men avslutar med en fråga och en bild. VAD TYCKER NI?


Olivia storasyster!

Nu har vi vart vänner och syskon i ett år och fler ska det bli! Jag är så glad att du började i min skola, ingen är som du. Båda vi hade ingen och vara med så vi fick vara med varann, började snacka lite och jag trodde inte att vi skulle bli så nära vänner som vi är nu. Sedan började Emely och då dissade jag dig lite, eller jag försökte få med dig fast du ville inte men nu hatar ni inte varann längre och jag försökte verkligen att få det funka mellan er. Började bli mer öppen när du kom in i mitt liv och jag kunde snacka med allt med dig (vilket jag kan nu med). Du är en sån bra vän! Så söt, så rolig (vår humor, hahahahaha som ingen förstår) så UNDERBAR! Jag kommer alltid finnas här för dig, även om jag sover - ring, om jag bor på andra sidan världen - ring, spelar ingen roll vad jag gör och vart jag är jag kommer alltid finnas där och du kommer alltid vara min Olivia, min storasyster, min vän! Jag älskar dig gumman!








Bästa minnerna och det kommer bli fler!♥


Dag 6 - Min dag i text & bilder


Vaknade, var riktigt pigg med tanke på att jag somnade 2!


Fix


Skola


Ska sova med de här tjejerna ikväll hos Emely!
Haha har faktiskt inget mer och berätta om dagen xD



Oh nana




God natt


Mina hårprodukter


Alla är sjukt bra och kostar ungefär 50-100 kr styck


Målat naglarna


6

Kollat på 2½ men nu, samtidigt jobbadepluggade jag och nu ska jag måla nagarna, ska göra 2 inlägg innan jag lägger mig då blir det 4 inlägg från dagen, kanske gör bara ett sånt där god natt inlägg som jag brukar göra! ;) Då blir det ju 5 inlägg!

Särbild


Svar

Ann-marie: jag tror folk skulle läsa din blogg mer om du uppdaterade den med minst 5 inlägg varje dag.
Svar: Jag kan ju försöka göra fem inlägg varje dag, fast nu har jag skola och så. Men tänkte faktiskt ta och mobilblogga när jag har pengar på mobilen och när internet fungerar på mobilen. Men ibland vet jag inte vad jag ska skriva men jag får väll hitta på något, ska försöka i alla fall! :)


Dag 5 - Var är kärlek för mig?

Hm..det betyder olika för mig. Jag kan ju bli kär, så det kan ju vara kärlek till mig. Sen finns det ju mycket kärlek till musik, mina vänner och familj.

Glömde totalt bort 30dagarsgrejen igår men vi kör på det nu, det här åt jag:
Frukost: Macka
Mellis: Mandariner
Lunch: Ingen :|
Mellis: Äpple
Middag: Spaggetti och köttfärssås.

Gästerna har precis gått, jag är jättetrött lekte med barnen som är barn till min kusin. Såhär såg en konversationen mellan en av barnen och mig:
Hon: Brukar du träna på den här?
Jag: Ja.
Hon: Varför?
Jag: För det är bra för kroppen, hälsan och så får man bra sömn.
Hon: Varför?

HAHA, typiskt barn. Imorgon är det skola, men vi åker till Gamleby på måndag! Yeeeeeeeeeeeeey! Här får ni lite pics!









Kärlek till er!


Tack alla som tittar in och kommenterar! :) Blir jätteglad och det här får mig att fortsätta blogga! Idag ska jag inte göra något speciellt, får gäster från Örebro och det är småbarn, mhehe! Sen blir det kanske och kolla på en basketmatch, lägger upp dagens sen! :D

Jag vill ha sånhär lugg!


Så fort min lugg har blivit tillräckligt lång ska jag klippa den såhär, sjukt fint! Ska gå till frisör då, har inte gjort det förut då min mamma klipper mitt hår. Hm...jag är sugen på bläckfisk. HAHA random eller vad?


Kärlek


Ta mig tillbaks tills Way Out West när jag såg honom live (klicka på bilden för att komma till albumet)


Lalala




Tillbaks från träningen som gick bra, haha i slutet skulle vi skjuta skott från mitten o_o satte nästan, menmen vårt lag vann! :D Hatar och förlora, hehehehe! Nu ska jag rensa, vi ses :)


4

Anonym: Dag 3 - min familj
Svar: Har redan sagt att jag har berättat om min familj i inlägget om mig!!!

Vaknade vid 2, sen stack jag och pappa och köpte lite grejer. Nu är jag hemma och ska rensa lite grejer, sen blir det träning!



75:- @Willys


Cardigan 199:- @Gina Tricot


God natt!


Bubben joinar ♥


Det är det enda jag behöver!


Blir ju 269 kronor sammanlagt, hoppas man kan få av föräldrarna men det kan säkert gå! Mitt värmeskydd är ju slut och jag behöver en cardigan (har bara min jaguarmönstrade och den går inte och matcha allt, så ja vitt fungerar med allt)! Det är typ det enda jag behöver, får väll städa eller något! Ses!


Svar

Anonym: Vilken locktång använder du?
Svar: Babyliss press n' curl, för mig funkar den jättebra det enda som är jobbigt när att står jättelänge med handen uppe! Men man får hålla ut tills man skaffar Babyliss iCurl



En liten fråga.


Wait till I get my money right, then you can tell me nothing right!


Harembyxor 317 199:- @NewYorker


Linne 100 25:- @Monki


Hej mina fina läsare! Idag har jag varit på stan med Arlinda från 14-18, vi hade jätteroligt och man hittade en massa fint! När jag köpte byxorna visste jag inte ens att det var rea, jätteroligt blir det när sådant händer! Typ lättstukade min arm så jag gick inte på någon träning! Hm, imorgon ska jag rensa mina lådor på mitt skrivbord, sen går jag väll ut med någon! Vi ses väll imorgon eller något!










Bilder från dagen


Do you think about me now and then?


Dagens (lägg märke till mina fötter som ser jättefeta ut, haha) Nu är jag klar med håret och sminkningen, det blev grå kajal idag - litte udda men fint! På 30dagarsgrejen står det att jag ska skriva om min familj fast det står i inlägget när jag skrev om mig själv så kolla där. Mitt hår har blivit jättetjockt, sjukt nice! Nu ser det ut som jag har slingor i håret fast det är min naturliga hårfärg som börjar komma ut efter 2 månader! Hårfärgen håller jättebra, får ingen utväxt och det är väldigt skönt! Men måste klippa upp mitt hår lite (:


 



 



Morrn morrn...eller nej?

Hej! Jag vaknade för en timma sen och ska nu borsta tänderna och fixa mig, sen blir det stan med Arlinda och Emely om hon svarar? Bjuder på några morgonbilder!






Älskar min pyjamas ♥


Smink & hår - video!


Nu är den klar! 5 minuter lång men jag tror ni orkar kolla på den, det var ju en fråga under min frågestund där någon undrade hur jag sminkade mig och fixade mitt hår! Om den nu inte fungerar så bearbetar den fortfarande så försök senare isf.


Tävling om almanacka!


Jag tävlar hos Millah om en egen designad almanacka från tryckdig.se, var med ni med! Klicka på bilden så kommer ni till tävlingen! (:


The look in your eyes is killing me

Träningen gick sjukt bra! Haha men tyckte synd om en kille som tränade på sidan om, han hade typ egen tränare som hade värsta irriterande rösten och prata engelska. Mhöhö! Väntade på spåran länge, eller det var typ 15 min men jag gillar inte och vänta! Sen var den ju försenad...menmen ska lägga mig tidigt idag men först måste jag städa lite i rummet och byta lakan, ses imorgon då jag ska på stan med Arlinda!


De här bli mina imorgon, wiii!


I'm out!


Dagens


Nu blir det träning, vi ses när jag är tillbaks!


Snygg min, vavava?!

3


Foundationpensel 100:- @Kicks






@H&M


Vid 2 tiden stack jag till HC och mötte mamma, vi köpte grejerna ovan som jag behövde! Hittade också en jättefin kavaj på H&M som kanske jag kan visa om de har den på hemsidan. När jag kom hem åt jag och nu har jag suttit och redigerat bilder, ska börja med slöjden sen är det träning kl 18! Kommer nog göra ett inlägg när jag är tillbaks!


ÅH!

Det är så skönt att sträcka på sig, åååååååh! Skulle kunna ligga här i sängen hela dagen. Omg, myyyyys! Sträcker på mig hela tiden, det är så sköööönt! Hej onödigt inlägg"


Stilbruden.se

På stilbruden.se finns det jättefina smycken! Man kan välja bland snygga örhängen, klockor, halsbamd & ringar! Själv är jag kär i ringar och det som är bra är att de flesta ringarna kan justeras. Det finns allt från dubbelringar, vanliga och tripperringar med döskallar, djur, kors och stenar på. Örhängerna består av peaacemärken, rosetter, hjärtan, kors och fjädrar. Klockorna är ganska klassiska och väldigt fina och de har bara två halsband men de är riktigt fina, finns ett halsband med ett kors på och ett annat med en uggla på! Gulligt att piffa upp när man kanske har en svart outfit! Bra priser är det också! Äh, klicka bara på bilden nedan och shoppa loss!


Dag 2 - min första kärlek

Hm...vi kan väll ta typ första gången jag var kär, det var inte så länge sen typ i mars 2010 - eller oj det är snart ett år sen! Jag gillade en kille på min skola och ja varje gång han pratade med mig var jag nervös, varje gång han kom började hjärtat dunka snabbare. Sen typ tänkte jag alltid på honom och blabla. Menmenmen det hände inget fast det visade sig att han var en jättedålig kille så ja nu har jag släppt honom. Mahahaha plus är han ful nu!


Aloha! Vaknade halv 1 idag och ska möta mamma vid HC kl 14:20 så nu ska jag duscha och fixa mig, sen kmr nog en outfitbild upp! (:


HAHAHAHA okej typ helt oseriös sminkning, OK?! :D Mhahaha ge mig lugg fortfarande! >.<


Mhihi!

Nu har jag suttit och spelat in röstklipp till min hår och smink video. Jag ska nog sätta mig och redigera videon idag med min bror (har skaffat ett nytt program som jag inte vet så mycket om) och jag får hoppas att jag blir klar imorgon! KyssN!


Bild från september 2010, ge mig lugg igen! Längtar tills den växer ut, hehehehe har nog inte berättat för er att jag har klippt lugg fast den blev för kort! Men gullig bild, ja vi kan ju säga så va!


Bildbomb från nyår!
































































Måste bara säga att det var många bilder som vi fick bjuda på! (:


2

Idag har jag verkligen inte gjort något, typ vart hemma och försökt att överöfra fler bilder till cd skivor men det är segt! Tog en promenad med mamma vilket var skönt, inte så kallt ute faktiskt. Har inga planer för imorgon men jag och mamma ska i alla fall gå till HC och shoppa något! Har typ inget mer och säga, ska nog fixa lite bilder från nyår till er! Vad mer? Vill fota med Emely! Lalala.


Bjuder (:


Dag 1 - om mig

Jag heter Ruvejda och är 14 år gammal, snart 15 i mars. På fritiden spelar jag basket, pluggar & umgås med vänner! Jag älskar musik & foto! Min familj består av mamma, pappa, två bröder (en av de bor i Malmö) och en katt som heter Morris. Gillar också att shoppa och så! Det är väll allt jag har att säga!



Idag skulle jag egentligen varit med Emely fast hon är sjuk. Men snart kommer det en bildbomb, vet inte vad jag ska göra idag men någon ska man träffa iaf!


Det här ska jag börja med.

Dag 01 – Om mig.
Dag 02 – Min första kärlek.
Dag 03 – Min familj.
Dag 04 – Det här åt jag i dag.
Dag 05 – Vad är kärlek för mig?
Dag 06 – Min dag i text/bilder.
Dag 07 – Min bästa vän.
Dag 08 – Ett ögonblick i mitt liv. 
Dag 09 – Min tro och det jag tror finns.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Min favorit sak.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan...
Dag 14 – Det bästa som har hänt mig.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritdag.
Dag 19 – Detta ångrar jag mest.
Dag 20 – Den här månaden...
Dag 21 – Det jag älskar. 
Dag 22 – Det här gör mig fundersam.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min favorit film och låt. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag mest. 
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – När jag blir stor.

Ska börja med en sånhär 30 dagars grej, hähä. Få se hur det kommer gå!


Vårmode från H&M!



Orkade inte lägga till sista tröjan, men man hittar lite fint på H&M! Blir mycket blommigt och färgglatt i vår, allt kostar 894 spänn så nu blir det och samla! Om ni undrar varför det är samma tröja fast i tre olika färger i collaget är för att jag ska fråga er vilken som är snyggast!


I'm back!

Yup, ska fortsätta med att föra över bilder till cd-skivor. Hoppas ni får det bra! (:


Old pic


I'm out!


Nu har jag typ lagt över massa bilder till cdskivor för mitt minne på datorn börjar bli fullt, mhehe! Ska ut och träffa Julia & Lisa nu, kanske någon mer som hakar på. Ses! (; När jag kommer tillbaks blir det en bildbomb plus imorgon blir det en till från nyår!


Shake ya ass!

Anonym: Firar muslimer inte något annat "år" eller vad jag ska säga :P Undrar bara :)
Svar: Om du tänker på nyår, ja vi har typ vårt eget nyår egentligen men jag väljer att fira nyår när ni firar det. Haha ska jag stå själv och bara yeeeeeeh i februari? xD Men det är typ olika datum varje år och så, men nu bor vi i Sverige så det får bli så! Det är OK att undra ;)

Hej! Första inlägget på året fick börja med en fråga jag såg! Igår, det var sjukt kul! Hahaha vi började med att fixa oss hos Julia sen hade hon lagat ris, kycklig & sallad - nomnomnom! Sen hade Emely bakat muffins och jag 5minuterskola så vi hade efterätt med. Sen gick vi ut, runt och till donken, hahaha typ det kom någon man kan man säga och börja snacka engelska med Emely & Julia och han var typ hög? Sen en gubbe med konstig hatt, det var massa konstiga människor ute. Vid 12 tiden ställde vi oss på ett berg och där hade vi utsikt över staden, såg alla fyrverkerierna och har filmat så det kommer säkert upp! Sen gick vi till en port och så kom det en annan man och bara ska inte ni festa och så ska vi säga att några ska fixa fest och när han var lika gammal som oss festade han i en villa? HAHA! Sen kom han ner och bara vill ni ha en taxi fast vi tackade nej såklart! Det började regna ocskå, men klockrent nyår med mina bruttor! Kommer bilder snart, men vill ha bilder från Emely också. Ska göra lite skolarbete nu, puss puss! Det vart ett långt inlägg men läs om ni vill!


Malmö!


RSS 2.0