You're so ugly when you cry.

Hej! Idag har det varit en bra dag, varit med massa vänner vid ågelsjön och haft jättekul. Nu har jag ganska tråkigt och ska städa rummet sen skriva av mig, det gör inte lilla jag på internet för jag vill inte att alla ska veta allt, det är ganska obehagligt från mitt perspektiv. Bloggar senare.


L-O-V-E

Idag har jag varit med min bästavän Emely, vi har solat, pärlat, vart på stan och skämt ut oss. Haha jag gick runt med en hjälm på huvudet, trevligt. Fått värsta randen från mitt linne, finaste, måste visa er imorgon. Ni får webbilder.




Det lönar sig att langa på gatorna, kolla vad man fick. XDXDXDXDXD<3333333333333333


Gårdagen:









Igår spenderades dagen med mina barndomsvänner vid en sjö, på ett berg. Vi gick typ en mil när gick vid dit och så såg man massa bussållsplatser på vägen dit, smarta vi är haha! Lisa använder ordet "mäktigt" för pizzabitar och choklad, julia sa att hon ville hem när vi gick på bussen och chauffören var jätteförvånad - vi hade en sjukt rolig dag och jag berättar roligare saker i en videoblogg!


Lycka:


I like bg butts and I can not lie!

Haha rubriken. Har varit hos tandläkaren och det gick väll bra, ska gå och köpa tandtråd sedan. Måste fixa min design idag, ska rita på papper hur jag vill ha allt först och vad jag ska göra steg för steg. Men ut med Julia och John i den heta värmen snart, men de sover säkert.

 

Haha gammal bild


It's never a right time to say goodbye

God morgon! Ska strax till tandläkaren men måste fixa mig först. Jag har ont i halsen, ajajaj. Sedan blir det att va med Julia och John!


HAHAHAHAHA finaste


Ny stil:

Okej, några vet ju att jag vill byta stil till kandi rave vilket jag håller på med sakta men säkert. Sedan har jag lite mer grejer, som jag tänkte dela med mig av:

Dreads! Det ska jag skaffa när mitt hår har blivit tillräckligt långt, sedan ska jag läga i dreads i olika färger och ha min lugg framme som hon på bilden (dock så har jag en längre lugg).

Navelpiercing har jag velat ha jättelänge men det som har hindrat mig är min nickelallergi, ska dra ner till House of Pain och snacka med de om min allergi sedan ska jag övertla föräldrarna.

Tungpiercing, så snyggt. Samma hinder som ovan.

För er som inte vad vad kandi rave är, massa armband upp till armvecket och väldigt färgglatt.

Vad tycker ni?


SÄMST

Jag ursäktar för den dåliga uppdateringen, tänker säga vad som hände de senaste dagarna.
Fredag: midsommar och mitt inlägg kom inte upp på bloggen, men jag var iaf hos Emelys moster och vi badade, åt och hade sjukt kul!
Lördag: jag och Emely träffade julia som hade kommit hem från Frankrike och jag fick ett peacearmband från henne, vi sov hos mig och flummade (kmr video) och så gick vi ut mitt i natten med min bror och satte oss på ett berg. Sen somnade vi till Ed, Edd n Eddie.
Söndag: segade med Julia och Emely, julia gick och jag och Emely hade kul på min trottoar, haha.

KOMMER BILDER OCH SÅDANT SEN!

Sucking to hard on a lollipop, oh loves gonna get you down.

God dag! Hann med allt på listan och det kändes skitbra! Är just nu hos Emelys moster ute på landet och vi har badat och ätit. Fick också mna presenter av henne plus ett skitgulligt brev, visar allt när jag kommer hem (fast får sudda lite grejer i brevet, haha). Vi ska fortsätta att bada och att njuta av det fina vädret. Julia har kommit hem från Frankrike, ja! Men kommer bilder och allt imorgon. Glad midsommar!


Innan jag gick


Ny kategori: dagens mål!

Jajamänsan! Nu ska vi prata om skriva om, eller jag rättare sagt om detta! Det här är som en att-göra-lista bara att det är mer personliga grejer eller vad man ska säga, t.ex "att inte bita på naglarna" (inte för att jag gör det, blä) men också typ "städa rummet" som är en "att-göra-grej". OK, ni förstår? MEN HALLÅ? Nej då, ingen kan svara på frågan men jag hoppas att ni förstår, annars är det bara att kommentera. Det här är ett tips till er alla också, det är skitbra! Glöm inte att belöna er själva när ni uppnår ett mål, kanske inte varje gång och typ en bmw för varje gång utan typ lite då och då! " = två kaninöron.


Min lista för imorgon, fått med både att-göra och mål. Bra där! Ed är snygg.


Pon the floor

Hej allihopa! Nu är jag hemma från danslägret, fast jag kom hem för flera timmar sedan. Jag har packat upp, kollat facebook och städat, som jag inte är klar med direkt. Vad har jag gjort på lägret då? DANSAT SOM FAN! Typ fritid 2 timmar per dag sedan resten dans + mat, haha sjukt kul! Krump, wacking, popping, house, hiphop, föreläsningar, dancehall, jazz och en egen dans var det vi fick göra.

Sista dagen (idag) fick vi ha uppvisning då vi körde dancehall, wacking, krump, cypher och den egna dansen (temat var vatten för min grupp). Det gick asbra! Gjorde fel två gånger fast det gick bra ändå, sen körde jag ett litet solo på krumpen, så kul! ¨

Vill bara tillbaks, dansa dansa dansa. Hahaha mamma gick in i cyphern och dansa (cypher är en rund ring där man får freestyla i den), haha bästa! En av lärarna var min lärare när jag var typ 5 år gammal, haha så kul! Det blev sjukt långt, ni får stå ut, jag är hyper, jag ville skriva av mig, kanske kul och läsa? Fick också ett smeknamn - RUBINEN. Grymt.


Bilden är suddig, fast jag gillar den ändå, för på den bilden står de bästa danslärarna bredvid mig!



SUMMER CAMP!

Nu blir det dansläger, ska dra mig mot vännen Viktoria och så åker vi mot lägret, ska bli jättekul men känner mig lite nervös, hihi.


You piece of shit


God morgon!

Pratar med fina vännen Nicole och vi är uppe tidigt till skillnad från andra ungdomar. Dagens planer är att träffa Olivia och packa till imorgon, DANSLÄGER! Wiho! Ska bli jätteroligt men jag är nervös med! Men vi ses snyggisar!



God morgon!

Pratar med fina vännen Nicole och vi är uppe tidigt till skillnad från andra ungdomar. Dagens planer är att träffa Olivia och packa till imorgon, DANSLÄGER! Wiho! Ska bli jätteroligt men jag är nervös med! Men vi ses snyggisar!


You make me wanna say OMG.

Hej! Vaknade för typ en timma sedan och jag drömde om att jag färgade håret blondt och faktiskt passade i det, haha! Men jag har inte gjort något speciellt, kollat runt lite på fb och så! Ska ut och jogga nu för jag är så seg efter igår, sen hittar jag väll på något med någon under dagen! :)

Ni får någon bild, hehehehe

 


Tävling om en ziperall (jumpsuit/onepiece)!

Klicka här eller på bilden så kommer ni till tävlingen

 


Grab somebody sexy and tell him hey...

Kom hem för en stund sen och har duschat, ska läsa i min underbara bok och dricka te sedan gå och lägga mig. Hade skitkul med massa skum och dans, haha dansa själv med några vänner sen kom alla och dansa, vi får igång alla fester! ;) Emely gick tidigt för hon hade skadat sig, så va med Ajla och andra och hade askul! Måste göras om! Nu får ni lite bilder som var tagna innan vi gick (som jag bjuder på!) och som är tagna nyss, hihi.

Bilderna som var tagna nyss ;)

Innan vi gick! :)


We like to sleep all day and party all night.

God dag alla läsare! Jag väntar just nu på att Emely ska komma, vi ska umgås och sedan fixa oss för ett skumparty som är ikväll, ska bli jättekul även fast det regnar. Slänger in bilder på festoutfitsarna (haha finns det något som heter så?) när vi är klara! Ska plugga lite matte (för att vara förberedd och lite tidfördriv), städa rummet och läsa min bok nu. C ya!

Älskade moder.


De sprider propaganda som om det var deras sätt att andas.


Då är det klart:

summer camp 2011 med dansstudion! Ska bli jättekul, det börjar den 20:e och håller på i 4 dagar. Längtar!

randombild



Då är det klart:

summer camp 2011 med dansstudion! Ska bli jättekul, det börjar den 20:e och håller på i 4 dagar. Längtar!

randombild


It's like forgetting the words to your favourite song.

Hej! Idag har jag varit med Julia, Macke och Emely. Vi var som vanligt på stan och flumade runt. Ska snart ut och jogga sedan ska jag pärla, kolla på jersey sore och läsa bok. Nu började det regna. Mys.


KÄRLEK:






HAHAHA, randomkille som ville fotas.


SOMMMARLOV!

yeeeeeeeeeeey! Våran skolavslutning sög och skulle vara roligare med dans ;) spice things up you knoooooooooowh. Efter var jag ute med min broder, Macke, Karl, Emely, Julia, Alex, André och Chrizz och vi fluma runt (kmr bilder. Emely sover här oc vi ska kolla på Ed, Edd och Eddy filmen med min bror. HAHAAHA han hade läppstift på sig.


PISSED OFF!!!

Men tack, TACK! Jag har lagt tid, pengar och energi på att dansa för att uppträda på min skolavslutning imorgon. Jag frågade flera månader innan och våran rektor sa att det var säkert, nu dagen innan säger han att det inte går och att det inte finns tid och "ber så mycket om ursäkt". Kul, att man ahr längtat och jobabt med det här skitlänge. KUL! Jag är arg, ledsen och besviken. Jag kände för att dela med mig av det här. DAMP!

Mot stan.


My darling, baby.

Hej! Jag hoppas ni har haft det bra så länge jag har varit borta. Kom hem för ett tag sedan och vi hade jättekul där ute, vi körde fem-kamp och satt framför elden och sjöng, paddla kanot m.m! Vi hade jättemysigt och jag hade en underbar avslutning med det bästa laget. Ska nu ta och sola och läsa någon konstig bok, på tisdag är det avslutning, gud vad jag längtar. Vi ses senare eller imorgon! :)


We ride, we ride.

Hej! Ska dra mig mot bibban och låna en bok, efter det ska jag köpa lite smått och gott för idag ska jag ut på avlutning med laget, vi ska sova någonstans och det ser jag fram emot, kommer en massa överasskningar där också. Har fixat mig och jag har sämsta hårdagen. Men ni får två bilder som jag tog nyss!




I miss it.

Jag saknar gamla Justin.


God morgon!

Vaknade nyss, ska ha mina naturliga lockar idag, hihi. Sedan ska jag redovisa matten i skolan, jag hoppas det går bra. Franskan måste också redovisas. Haha massa onödig information nu, vi ses när jag kommer hem!


Oldie


Älskar oldies ibland alltså


Snyggaste.

Jag tycker hon är en av de snyggaste kvinnorna i världen.


Funderar på att börja ragga i höst, såg några dansa i stan idag och blev inspirerad. Just nu dansar jag ju själv och är självlärd, men de flesta tycker jag ska börja i ragga plus vill jag börja i någon kurs. Det blir kanske dansläger i sommar!


OMG.


Who says your not perfect?

Hej! Usel uppdatering, men jag har varit upptagen. Jag har dansat faktiskt, ni får se varför om några dagar ;) ska duscha nu och sedan sova, har inga bilder (batteriet är ur) men ni får en sjukt rolig video, dog när jag såg den hahaha (varför säger man dog egentligen?)

'


Sveriges största vattenkrig!

Yes peps, där var jag idag. Var där med Julia och Emely, det var så kul och vi slog världsrekordet. Sedan såg man Chrille, Jessica och Rodney från BB, det kommer bilder och foton på det. Kom hem vid 19.00 och jag har duschat och ätit, ska plugga med pappa nu. Här får ni en bild från dagen:


Mot skolan!

Dagens klädsel från H&M och Gina Tricot, armabanden har jag gjort själv, iiih ska ända upp till armvecket!


God morgon! Ska dra mig mot skolan nu, väntar en hel dag med svenskaprov och ws, inte så taggad menmen man gör vad man måste. Ses när jag kommer hem!


God natt!

Det säger jag med den här "söta" bilden!


Peace, love, unity and respect.

Bilder från dagen

 


God kväll! Dagen har spenderats med några av tjejerna från mitt basketlag, vi grillade och badade. Haha vi var så dåliga på att grilla, men vi är så bäst ändå! Kom hem runt 17.00 och pluggade, sedan har jag haft spakväll med mamma här hemma. Vi har klippt oss, haft olivolja och äggula i håret och ansiktsmask och grejer, eller jag har det i håret och ansiktet nu, hihi. Ska duscha och sova, dagen var underbar, har fått en bikinirand också, hurnice? Ska sätta punkt, hoppas ni haft en bra dag!

 


Vilken ska jag ha som header?

Foto av: Jessica Sandin

 


MJ

Michael Jackson ♥


Save the world.


Skönhetstips:

Påsar under ögonen

Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

Misslyckad brun utan sol

Blev du fläckig av din brun tan sol? Lugn, räddningen finns i skafferiet. Häll lite bakpulver på en tvättsvamp och skrubba bort de fläckiga partierna. Lätt som en plätt!

Gula naglar

Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.

Torr och fnasig hud

Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

Raka ögonfransar

Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

Källa: veckorevyn


I love you 5

God eftermiddag! Idag har jag vart med min fina underbara bästavän Emely ute i det fina vädret, vi satte oss i en park och drack fanta och åt godis. Nu väntar gäster, ska måla naglarna i väntan. Här får ni några webbilder på oss:






Sommar och sol!

Kom hem vid 10, vart med Emely och massa andra människor på stan i den fina sommarvärmen. Du som kommenterade mitt förra inlägg vill jag bara säga: jag representerar mig själv, inga bosnier. Jag har aldrig rökt eller druckit och jag gör vad som helst och vad jag vill i mitt liv, du sköter ditt! Puss & kram! Nu ska jag och Emla chilla base.


Mot Emely!

Rubriken beksriver allt, vi ska sola och bada och njuta av det fina vädret! Nu får ni en bild på snyggingen Bruno för jag har ingen bra bild på mig sj just nu (håller på och fotar till den nya headern)!


Sommar ♥


RSS 2.0