Ny kategori: dagens mål!

Jajamänsan! Nu ska vi prata om skriva om, eller jag rättare sagt om detta! Det här är som en att-göra-lista bara att det är mer personliga grejer eller vad man ska säga, t.ex "att inte bita på naglarna" (inte för att jag gör det, blä) men också typ "städa rummet" som är en "att-göra-grej". OK, ni förstår? MEN HALLÅ? Nej då, ingen kan svara på frågan men jag hoppas att ni förstår, annars är det bara att kommentera. Det här är ett tips till er alla också, det är skitbra! Glöm inte att belöna er själva när ni uppnår ett mål, kanske inte varje gång och typ en bmw för varje gång utan typ lite då och då! " = två kaninöron.


Min lista för imorgon, fått med både att-göra och mål. Bra där! Ed är snygg.


Kommentarer
Postat av: Natalie - Country music fan

Svar: haha så jävla söt du är. Det där gjorde min dag! Idag dog en kusin till min kusin. Hon drunknade. Och jag kände henne inte men det känns ju ändå sorgligt så jag har varit lite AFK idag. Men du gjorde min dag! Hoppas min blogg intresserar dig och att du stannar :) kram och sköt om dig!

2011-06-24 @ 00:04:42
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/
Postat av: emely

Ed är mer en snygg.

2011-06-24 @ 16:03:30
URL: http://paypaya.blogg.se/
Innan du kommenterar, läs det här! - Alla kommentarer som anses som kränkade tas bort, så det är ingen idé att kommentera något elakt. - Om du ska fråga "allt bra?" eller "gjort idag?" kanske du ska kolla i inlägget, det kanske står där! - Ingen reklam, tack! - Frågestundar - frågar bara folk jag känner! - Bloglovininbjudningar - följer bara mina favoriter! Peace!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback