You're so ugly when you cry.

Hej! Idag har det varit en bra dag, varit med massa vänner vid ågelsjön och haft jättekul. Nu har jag ganska tråkigt och ska städa rummet sen skriva av mig, det gör inte lilla jag på internet för jag vill inte att alla ska veta allt, det är ganska obehagligt från mitt perspektiv. Bloggar senare.


Kommentarer
Postat av: emely

sv: HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAhahahahahahhahaaahahahahah TYP TJUTER AV GARV ALLDELES ENSAM!!!!!!!!! hahahahhahahahahahahahah jag hoppas värkligen jag skrev inlägget innan vi döppte honom till det xd <33333

2011-07-01 @ 12:42:49
URL: http://paypaya.blogg.se/
Postat av: emely

RIIIIIIIIIIIIIIIIING (:

2011-07-01 @ 12:51:20
URL: http://paypaya.blogg.se/
Postat av: [FOTOBLOGG] med Författar intresse

--------

Gå gärna in på min blogg och titta på mina Fotografier. Eller läs omr hur det är att leva med ADD Uppmärksamhetsstörning och hur jag försöker klara av vardagen på bästa sätt. I bloggen kan man också beställa en Gratis design/Header, det finns tävlingar och en massa annat bl.a Noveller jag skrivit.

2011-07-01 @ 13:07:16
URL: http://shadowzplay.blogg.se/
Postat av: Saga ^w^

Vilken fin blogg du har 8D Diggar den! :3

2011-07-01 @ 20:09:56
URL: http://cookiesiloveu.blogg.se/
Innan du kommenterar, läs det här! - Alla kommentarer som anses som kränkade tas bort, så det är ingen idé att kommentera något elakt. - Om du ska fråga "allt bra?" eller "gjort idag?" kanske du ska kolla i inlägget, det kanske står där! - Ingen reklam, tack! - Frågestundar - frågar bara folk jag känner! - Bloglovininbjudningar - följer bara mina favoriter! Peace!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback