Pon the floor

Hej allihopa! Nu är jag hemma från danslägret, fast jag kom hem för flera timmar sedan. Jag har packat upp, kollat facebook och städat, som jag inte är klar med direkt. Vad har jag gjort på lägret då? DANSAT SOM FAN! Typ fritid 2 timmar per dag sedan resten dans + mat, haha sjukt kul! Krump, wacking, popping, house, hiphop, föreläsningar, dancehall, jazz och en egen dans var det vi fick göra.

Sista dagen (idag) fick vi ha uppvisning då vi körde dancehall, wacking, krump, cypher och den egna dansen (temat var vatten för min grupp). Det gick asbra! Gjorde fel två gånger fast det gick bra ändå, sen körde jag ett litet solo på krumpen, så kul! ¨

Vill bara tillbaks, dansa dansa dansa. Hahaha mamma gick in i cyphern och dansa (cypher är en rund ring där man får freestyla i den), haha bästa! En av lärarna var min lärare när jag var typ 5 år gammal, haha så kul! Det blev sjukt långt, ni får stå ut, jag är hyper, jag ville skriva av mig, kanske kul och läsa? Fick också ett smeknamn - RUBINEN. Grymt.


Bilden är suddig, fast jag gillar den ändå, för på den bilden står de bästa danslärarna bredvid mig!Kommentarer
Innan du kommenterar, läs det här! - Alla kommentarer som anses som kränkade tas bort, så det är ingen idé att kommentera något elakt. - Om du ska fråga "allt bra?" eller "gjort idag?" kanske du ska kolla i inlägget, det kanske står där! - Ingen reklam, tack! - Frågestundar - frågar bara folk jag känner! - Bloglovininbjudningar - följer bara mina favoriter! Peace!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback