Ny stil:

Okej, några vet ju att jag vill byta stil till kandi rave vilket jag håller på med sakta men säkert. Sedan har jag lite mer grejer, som jag tänkte dela med mig av:

Dreads! Det ska jag skaffa när mitt hår har blivit tillräckligt långt, sedan ska jag läga i dreads i olika färger och ha min lugg framme som hon på bilden (dock så har jag en längre lugg).

Navelpiercing har jag velat ha jättelänge men det som har hindrat mig är min nickelallergi, ska dra ner till House of Pain och snacka med de om min allergi sedan ska jag övertla föräldrarna.

Tungpiercing, så snyggt. Samma hinder som ovan.

För er som inte vad vad kandi rave är, massa armband upp till armvecket och väldigt färgglatt.

Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Skulle vara jättesnällt om du ville rösta på min klänning :) http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=NnEhWZ9J9Vhzk9GdgDcRUwFqQLfB0waMXcst2o4x8aniWr02tcGD#Gallery

2011-06-27 @ 00:35:14
URL: http://revecca.blogg.se/
Innan du kommenterar, läs det här! - Alla kommentarer som anses som kränkade tas bort, så det är ingen idé att kommentera något elakt. - Om du ska fråga "allt bra?" eller "gjort idag?" kanske du ska kolla i inlägget, det kanske står där! - Ingen reklam, tack! - Frågestundar - frågar bara folk jag känner! - Bloglovininbjudningar - följer bara mina favoriter! Peace!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback